Categorii

Horoscopul zilei

Varsator
(20 Ianuarie - 18 Februarie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Bancul zilei

Doua blonde la o receptie simandicoasa, dupa ce au defilat pe la bufet una-i spune celeilalte:
- Draga, hai sa plecam! Vinul e vechi si dulceata aia neagra are miros de peste!

› vrei mai mult

Stiati ca ...

Ratia alimentara echilibrata la un adult normal trebuie sa contina 11-13% proteine, 25-35% lipide si 55-62% glucide.

› vrei mai mult


Sorina_likes_dogs a intrebat pe 28.08.2011 in categoria Animale:

Cum sa ii conving?

I-am rugat pe parintii mei sa-mi ia un pui de husky, dar tata zice ca nu e o rasa de caini buna si ca se comporta ca o pisica! Iar mama e de acord cu el! Va rog spuneti-mi cum sa-i conving sa-mi ia un pui de husky pt. am incercat tot ce am putut dar nu a mers! Poate imi dati voi idei noi.

Raspunsuri:


grace111 a raspuns pe 09.10.2012:

Buna ziua Stimati,
Numele meu este harul, am citit despre profilul dvs. pe (clopotel.ro) și am decide să vă contacteze în speranța că veți accepta cererea mea, dacă sunteți de acord cu cererea mea, vă rugăm să răspundeți la adresa de e-mail meu (gracedion68@yahoo.com), astfel încât că i se va trimite poza mea și mai mult despre mine, eu cred că putem face prieteni buni, cel mai bun, Salutari grație domnișoară.

Simi_iove a raspuns pe 28.08.2011:

mai bn nu iti iei haski...lui ii place frigul si cum vara is 38 de grade aici numai il faci sa sufere, cauta alt catel, poate unul mic de apartament (merge si la casa)

butterfly21 a raspuns pe 28.08.2011:

pai nu stiu...explicai tatalui tau k nu e o pisica ci un caine si k e bine sa ai un caine in casa/curte k sa te poata aparea si k depinde cum il cresti si educi, poate sa fie foarte sau foarte bland...a si incearca faza cu "daca imi luati un caine o sa invat sa fiu responsabila" la mine a mers, acum am un caine si o pisica :D

ancuta2001 a raspuns pe 28.08.2011:

Husky Siberian este un caine nobil si prietenos, insa in acelasi timp indraznet si alert. Nu are sub nici o forma calitatile unui caine de paza si aparare, nu este suspicios fata de straini si nici agresiv cu alti caini. Este ganditor si independent, cerinta vitala pentru un caine de sanie, care trebuie sa actioneze correct pentru a nu pune in pericol viata sa si a musherului. Cainele matur este rezervat, are o atitudine demna, inteligenta si un caracter energic. Intotdeauna este dispus la munca sau la joaca, ceea ce il recomanda si ca un un bun caine de companie.Nu se simte bine singur, fiind un caine de haita.

deci partial au dreptate parintii tai
sdar daca iti iei husky, ia-ti si un caine de paza pe langa el.(Ciobanesc sau un Boxer,Amstaff,Bullmastiff,Saint Bernard etc.)

Valentyna2 a raspuns pe 28.08.2011:

Am avut si eu un vecin cu husky si cand era afara si gasea un copil imediat venea la copil sa se joace cu el

ancuta2001 a raspuns pe 28.08.2011:

Capul este de marime medie,in raport cu corpul,rotunjit la crestet pana la nivelul ochilor,punct de la care devine treptat conic.Trebuie sa aiba o expresie placuta,dulce,poznasa si alerta.Ochii oblici si migdalati, pot fi de orice culoare si poate avea irisul in doua culori sau bicolori.Buzele trebuie sa fie groase si sa aiba o inchidere perfecta.urechile trebuie sa fie drepte,pozitionate sus pe cap,triunghiulare usor arcuite spre inapoi si putin rotunjite la varf.Gatul de lungime medie si usor arcuit.toracele trebuie sa fie adanc si puternic, cu cel mai adanc punct este la nivelul coatelor.Spatele este drept si puternic,fara a fi arcuit sau lasat.Daca umarul este potrivit angulat, gatul se va uni cu spatele printr-o curba fina.Crupa trebuie sa fie inclinata la un anumit unchi.Coada pana la nivelul jaretului,bine imblanita.Membrele anterioare si posterioare au osatura medie,incheieturi flexibile si puternice.Labele sunt de forma ovala,compacte si bine imblanite.Jaretul este pozitionat aproape de sol iar pulpele sunt musculoase si puternice, bine angulate la articulatia genunchiului.Blana trebuie sa fie dubla,deasa,de lungime medie.La această rasa sunt permise toate culorile, fara preferinte si exceptii. Se accepta exemplare cu pete sau chiar complet negre.

ancuta2001 a raspuns pe 28.08.2011:

Este un caine de marime medie este rapid, suplu si are o eleganta deosebita în miscare. Siberianul se distinge printr-un corp bine imblanit, urechi drepte, vigilente si o coada stufoasa, ca de vulpe. Apt de a cara incarcaturi usoare, la o viteza moderata pe distante lungi. Proportiile corpului sugereaza un echilibru intre putere, viteza si rezistenta. Cainele se simte bine în hamuri, fiind foarte sigur pe el, iar performantele sale sunt evidente. Masculii sunt puternici, dar niciodată greoi. Femelele au o structura mai fina, dar de asemenea, puternica si, la fel ca si masculii, dau impresia ca forta si rapiditatea lor nu au limite. Husky Siberian isi utilizeaza cu masura resursele, economisind cu foarte mare chibzuinta energia.

ancuta2001 a raspuns pe 28.08.2011:

Husky Siberian este un caine de talie medie,cu blana deasa si dubla.Originar din Siberia,acest caine este agil,alert,inteligent si prietenos.

ancuta2001 a raspuns pe 28.08.2011:

husky e ca o pisica daca il alinti.
am o vecina care are husky si a latrat de nu mai puteam dormi noaptea in unele zile!

zotee a raspuns pe 28.08.2011:

daca un husky e ca o pisica...atunci parintii tai sunt tampiti