Categorii

Horoscopul zilei

Varsator
(20 Ianuarie - 18 Februarie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Bancul zilei

Un baiat a plecat cu bunicul sau in gradina la legume.El spuse:
-Bunicule ce sunt acestea?
-Acestea sunt niste rosii.
-Dar de ce sunt galbene?
-Deoarece sunt inca verzi.

› vrei mai mult

Stiati ca ...

Creierul lui Einstein prezenta mai multe celule gliale in regiunea de creier responsabila pentru sintetizarea informatiei.

› vrei mai mult


karminuta a intrebat pe 15.09.2012 in categoria Animale:

Am o pisica. 3 saptamani a facut in ladita, acum refuza sa faca lipsa mare in ladita. Ce sa fac?

Lipsa mica, mai face, lipsa mare, DELOC! Chiar acum am strans:((. De o saptamana incoace tot fac asta:((. Si refuza CU TARIE sa faca asta:(.

Raspunsuri:


fifi05 a raspuns pe 13.06.2013:

incearca wcul

grace111 a raspuns pe 09.10.2012:

Buna ziua Stimati,
Numele meu este harul, am citit despre profilul dvs. pe (clopotel.ro) și am decide să vă contacteze în speranța că veți accepta cererea mea, dacă sunteți de acord cu cererea mea, vă rugăm să răspundeți la adresa de e-mail meu (gracedion68@yahoo.com), astfel încât că i se va trimite poza mea și mai mult despre mine, eu cred că putem face prieteni buni, cel mai bun, Salutari grație domnișoară.

dariana_askari a raspuns pe 16.09.2012:

du-o la veterinar :|

EMILIA-REBECA a raspuns pe 16.09.2012:

Aduna iarba si da-i sau scoate-o afara (dar am inteles ca nu vrea)....da-i lapte sau spunei ca te superi pe ea daca nu face lipsa mare (poate o sa te inteleaga)....cam atata stiu...eu am avut pisicute dar faceau lipsa mare.....Mult Noroc
SUCCES

InnocentKid712 a raspuns pe 16.09.2012:

scoate-o afara :D

djstress a raspuns pe 15.09.2012:

Hmm.. poti sa ii schimbi nisip-ul ..poate sa plictisit de el.. sau da-i ceva care ii creeaza nevoia de a face lipsa mare.. eu la cainele meu ii dau struguri si a doua zi se cere de 5 ori afara :))..
Cel mai bine ar fi sa mergi luni dupa scoala la un medic sa il intrebi..presupun ca sunt cabinete veterinare prin zona ta .. mergi si intreaba :)

karminuta a raspuns pe 15.09.2012:

Am un caine care omoara pisici, nu o pot scoate pe afara si cand am incercat cu matusa mea, vroia in casa..

djstress a raspuns pe 15.09.2012:

Ar trebui sa o scoti putin in curte sa se plimbe.. Dar fii cu ochii pe ea sa nu fuga la vecini .. Poate o doare burtica si trebuie sa manance niste iarba .. Sau este constipata.. Oricum, nu trebuie sa o obligi sa faca.. Daca nu va mai putea tine in ea, cu siguranta va face .. Sau poate trebuie sa ii schimbi nisipul din ladita sau chiar ladita .. sunt multe raspunsuri la aceasta situatie ..