Esti obsedata de prietenul tau?

Esti obsedata de prietenul tau?

Te gandesti zi si noapte la prietenul tau? Il urmaresti peste tot? Ii dai mesaje si telefoane din 5 in 5 minute? Fa acest test si vezi daca esti obsedata de prietenul tau.

Jurnalul lui Aurel

De ce parintii fac pe politistul bun si politistul rau? Ai vazut probabil in filme cu politisti ca o echipa este formata din unul bun si unul rau. Si daca recunosti tiparul, sigur ti-ai dat seama...

› citeste mai mult

Bancul zilei

Iepurasul se plimba prin luminis cu o pereche de role rosii, noi-noute. Cum se plimba el asa se intalneste cu ursul, care zacea manga intr-un sant. Ursul, vazand rolele cool ale iepurasului, il intreaba:
- Mai iepurasule, de unde ai avut atatia bani sa-ti cumperi o pereche de role asa misto ?
- Mai ursule, eu nu imi beau, ca tine toti banii, ci ii economisesc si astfel reusesc sa-mi cumpar tot ce imi doresc !
A doua zi, iepurasul apare in padure cu o bicicleta rosie nou-nouta. Ursul, beat manga intr-un sant il intreaba:
- Mai iepurasule, de unde ai avut atatia bani sa-ti cumperi o bicicleta asa misto ?
- Bai ursule, eu nu imi beau toti banii, zacand apoi in gramada aia de sticle de votca, rachiu, vin, etc. Eu ii economisesc si pot astfel sa-mi cumpar orice.
A treia zi, iepurasul apare la volanul unui Ferrari rosu, nou-nout. Il cauta el pe urs, dar ursul nicaieri. Dintr-o data, in fata lui apare un elicopter albastru, nou-nout, iar in el, nimeni altul decat ursul nostru, intr-un costum Giorgio Armani albastru si nou-nout.
Iepurasul: ... cum? Nu se poate!
- Ba se poate, ca am vandut sticlele goale.

› vrei mai mult

Cultura generala

In anul 3.000 inainte de Hristos, egiptencele credeau ca venele dilatate erau dragute, drept pentru care le scoteau in evidenta colorandu-le cu vopsea albastra.

› vrei mai mult