Test de cultura generala: China

Test de cultura generala: China

Ce stii despre China? Un test cu 10 curiozitati despre China. Hai sa vedem pe care le stii!

Jurnalul lui Aurel

De ce parintii fac pe politistul bun si politistul rau? Ai vazut probabil in filme cu politisti ca o echipa este formata din unul bun si unul rau. Si daca recunosti tiparul, sigur ti-ai dat seama...

› citeste mai mult

Bancul zilei

Un om merge pe strada. Cand traverseaza strada, o masina aproape il calca. Se intoarce spre masina, dar nu vede nici un sofer. Mergea singura. Se urca el in masina si merge ce merge, pana cand vede o curba la dreapta. Intra in panica si incepe a se ruga:"Doamne, te rog, intoarce masina asta."Peste cateva secunde, cand credea ca nu mai are nici o sansa, pe geam apare o mana si intoarce volanul. Omul, uimit. Mai vine o curba. Iar incepe sa se roage si acelasi lucru se intampla. Se facuse deja seara. Ajunsese intr-un oras. Abia putand sa se miste si ingrozit de cele intamplate, intra intr-un bar si cere un whisky foarte tare. Peste cateva minute intra in bar 3 oameni. Unul dintre ei arata cu degetul spre bietul om si le spune celorlanti:"Uite-l! El e prostu' ce s-a urcat in masina in timp ce noi o impingeam!

› vrei mai mult

Cultura generala

Opt din zece americani spun ca sunt crestini, dar numai patru din zece stiu ca Isus a rostit "Predica de pe Munte", cod de comportament pentru oameni, bazat pe dragostea pentru Dumnezeu si pentru aproape si, in acelasi timp, o promisiune a vietii vesnice.

› vrei mai mult