Horoscopul zilei

Sagetator
(22 Noiembrie - 20 Decembrie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Bancul zilei

pentru prima data ,leul facu o toaleta publica in padure. Dupa prima zi leul s-a dus la wc public si se infurie amarnic.
Geamul de la toaleta era spart si s-a gandit el bine pana ce a facut o conferinta si intreba: "Care este nemernicul care a spart geamul tualetei sa faca un pas in fata!" Iepurasul facu acel pas , iar leul intreba:"Cum ai spart tu geamul iepurasule?" iepurasul iesi rusinos in fata si zise:"sa va povestesc! Am fost la baie si cand sa intru cineva m-a intrebat daca sunt curat,daca sunt alb iar eu dupa ce m-a intrebat i-am raspus la intrebar cu da. Dupa aceea am fost chemat inauntru si ce sa vezi ursul ma lua si se sterse cu mine!" Si dup aia urmatoarele zile a fost la fel.
A cincea zi tot iepurasul iesi in fata iar...................si spuse ca el a intrat in baie si cineva batu la usa si a pus aceleasi intrebari ca si ursul iar cad dadu sa se stearga sarii pe geam si s-a spart deoarece era ariciul!

› vrei mai mult

Cultura generala

Marea Piramida din Gizeh a fost construita in anul 2550 i.Hr.

› vrei mai mult
Evaluare Nationala | Bacalaureat | Subiecte Examen | Forum | Arhiva | Referate

home : Scoala : Stiri

Tezele nu se mai sustin in acest an scolar

07 Noiembrie 2020

Tezele nu se mai sustin anul acesta scolar, a anuntat ministrul Educatiei, Monica Anisie. Acestea vor fi inlocuite cu evaluarea sumativa. Ministrul Monica Anisie a declarat sambata ca elevii nu vor mai da anul acesta teze.

Ministrul Educatiei


"In ceea ce priveste sustinerea tezelor, dupa consultarea pe care am avut-o cu toti factorii implicati, am luat decizia ca acestea sa nu se mai sustina anul acesta scolar", a declarat ministrul Educatiei, Monica Anisie, la Stirile Pro TV.

Sursa: ziare.comCauta in stiriPropune o stire

home : Scoala : Stiri