Horoscopul zilei

Pesti
(19 Februarie - 20 Martie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Ariciul este aproape imun la otravuri, dovedind o rezistenta iesita din comun chiar si pentru lumea animala. Proba este cianura. Explicatia este faptul ca vietatea tepoasa poate consuma si viperele renumite pentru secretia otravitoare ce ucide omul.

› vrei mai mult

Bancul zilei

La barul din padure s-a bagat vodca. Alcolistul de iepuras se asaza si el la coada. La un moment dat, apare Ursul care se baga in fata.
Iepurasul, enervat: "Bai nenorocitule, ce te bagi ma in fata??".
Se intoarce Ursul si intreaba: "Care-ai vorbit, BA?!?".
Toate animalele se fac ca ploua torential. Vine si randul iepurasului, cumpara o naveta intreaga (sa aiba pt. iarna) si se duce acasa. Se asaza in fotoliu, deschide o sticla, trage un gat sanatos si zice: "Io ba, ce, esti jmecher?

› vrei mai mult
Evaluare Nationala | Bacalaureat | Subiecte Examen | Forum | Arhiva | Referate

home : Scoala : Stiri

Peste 42.000 de tineri vor sa promoveze BAC-ul

21 August 2006
Astazi incepe sesiunea august-septembrie a Bacalaureatului, cu proba orala de Limba si Literatura Romana. Pentru actuala editie a examenului s-au inscris 42.991 de candidati. Cei mai multi dintre acestia provin din Bucuresti, 8.402, dupa care urmeaza candidatii din judetul Brasov, in numar 3.082, si cei din Arges, 2.764. Dupa o statistica provizorie, cam 20% dintre acestia se afla la cea de a treia incercare.

Sursa: Gardianul

Cauta in stiri



Propune o stire

home : Scoala : Stiri