Horoscopul zilei

Fecioara
(23 August - 21 Septembrie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

La 13 martie 1781 astronomul englez Sir William Herschel a descoperit planeta Georgium Sidus, cunoscuta ulterior sub denumirea de Uranus.

› vrei mai mult

Bancul zilei

- Cum o cheama pe mama Irinei Login ?
- Irina Logout.

› vrei mai mult
Evaluare Nationala | Bacalaureat | Subiecte Examen | Forum | Arhiva | Referate

home : Scoala : Stiri

Nu se modifica ora probelor scrise de la bacalaureat

28 Iunie 2007
Datorita temperaturilor foarte ridicate din ultimile zile, Federatia Nationala a Asociatilor de Parinti din Invatamantul reuniversitar a cerut miercuri Ministerului Educatie, ca ora de incepere a probelor scrise la bacalaureat sa fie 7-7.30. Ministerul Educatiei a spus ca ora de incepere a examenelor nu poate fi modificata datorita faptului ca exista posibilitatea ca nu toti elevii sa alfle de aceasta modificare si sa piarda examenul.

Ministerul Educatiei a solicitat Comisiilor de examen din tara, ca salile in care se vor sustine examene sa fie bine ventilate, sa se asigure apa potabila pentru elevi si profesori si sa existe in permaneta asistenta medicala in toate centrele. Pentru a se evita caldura din timpul zilei, elevii care vor sustine proba de sport la bacalaureat vor da examan incepand cu ora 7.00 sau dupa ora 18.00. Proba la sport va fi sustinuta, in masura posibilitatilor, in sali de sport, iar in cazuri exceptionale elevii vor putea da aceasta proba si cu o zi mai tarziu, adica pe data de 6 iulie

Cauta in stiri



Propune o stire

home : Scoala : Stiri