Horoscopul zilei

Rac
(22 Iunie - 22 Iulie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Ceaiul este a doua bautura consumata in lume, cantitativ, dupa apa. Pe langa faptul ca hidrateaza, ceaiul are si alte beneficii asupra sanatatii, cum ar fi protectia impotriva bolilor cardiace si a cancerului, datorita antioxidantilor pe care ii contine.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Un mos merge la doctor. Acesta il intreaba:
- Cum stai cu inima, cu plaminii?
- Foarte bine.
- Dar e ceva care te supara?
- Da, am o problema: cind fac sex, aud fluieraturi in urechi.
- Ce virsta ai mata?
- 83 de ani.
- Pai la 83 de ani ce ai vrea sa auzi, aplauze?

› vrei mai mult
Evaluare Nationala | Bacalaureat | Subiecte Examen | Forum | Arhiva | Referate

home : Scoala : Stiri

Modul de afiºare a rezultatelor ºi de depunere a contestaþiilor la testele naþionale

19 Iunie 2004
Conform recomandărilor Ministerului Educației și Cercetării, fiecare inspectorat școlar județean a comunicat candidaților și părinților acestora centrele în care vor fi afișate rezultatele testelor naționale și vor fi depuse contestațiile. Lista acestor centre a fost, de asemenea, afișată la sediul inspectoratului școlar, pe paginile web ale inspectoratelor și a Ministerului Educației și Cercetării.
Afișarea rezultatelor se va face în data de 19 iunie 2004, până la ora 12.00. Comisiile județene vor lua toate măsurile pentru a asigura accesul nestingherit al candidaților și al părinților acestora la listele cu rezultate (afișarea listei cu rezultate pe mai multe panouri, în mai multe locuri din centrul de afișare etc.).
În data de 19 iunie 2004, între orele 12.00 și 18.00, președintele și membrii comisiei din centrul de testare primesc, la centrul de afișare, contestațiile și le înregistrează. Vor fi amenajate, în centrele de afișare, săli cu mai multe puncte în care se primesc contestații pentru același centru de testare. Cererile prin care se contestă notele obținute la evaluarea inițială vor fi înaintate de comisia din centrul de testare, sâmbătă 19 iunie 2004, după ora 18.00, la centrul de evaluare.
Președintele de la centrul de evaluare va lua măsuri pentru sigilarea lucrărilor candidaților care au depus contestații, asigurându-se că numele candidatului, numele centrului de testare, cât și notele acordate inițial sunt secrete și că a fost aplicată ștampila „Teste Naționale 2004 – CZE”. Lucrările candidaților care au depus contestații vor fi înaintate, de către comisia județeană, centrului regional de contestații, până la ora 8 a zilei de 20 iunie 2004.
Conform prevederilor art.8 alin.1, lit. j și ale art.28 alin. 6 din Metodologia de organizare și desfășurare a testelor naționale 2004, Comisia Națională stabilește organizarea de centre de contestații la nivel regional și aprobă lista acestora. La fiecare centru regional de contestații vor fi reevaluate lucrări care provin din alte județe decât cel în care este organizat centrul de contestații.
După corectarea lucrărilor, comisia județeană preia lucrările reevaluate de la centrul regional de contestații. Centrele regionale de contestații vor lua măsuri pentru transmiterea lucrărilor și a rezultatelor contestațiilor către delegații județelor până la ora 12.00 a zilei de 22 iunie 2004, pentru a permite afișarea, în cursul zilei de 22 iunie 2004, a rezultatelor obținute după contestații.

Afișarea rezultatelor după contestații se va face în aceleași centre ca și afișarea inițială.

Cauta in stiri



Propune o stire

home : Scoala : Stiri