Horoscopul zilei

Taur
(21 Aprilie - 21 Mai)


Azi te vei intalni cu cativa prieteni/prietene. Poate se leaga ceva, o iesire pentru weekend in parc?

› vrei zodia ta

Cultura generala

Maria Callas (1923-1977) a fost considerata cea mai buna soprana de coloratura.

› vrei mai mult

Bancul zilei

-Eu copiez,tu copiezi,el copiaza. Ce timp este Bulisor?
-Timpul tezelor, domnu` profesor!

› vrei mai mult
Evaluare Nationala | Bacalaureat | Subiecte Examen | Forum | Arhiva | Referate

home : Scoala : Stiri

Maine e ultima zi de inscriere pentru Capacitate

11 Iunie 2003
Circa 315.000 de absolventi de gimnaziu sunt asteptati sa se inscrie pana maine, 12 iunie, pentru ultimul examen de Capacitate.
Examenul e programat in perioada 16-19 iunie si singura noutate pentru acest an este introducerea unor harti la proba de Geografia Romaniei. In Capitala sunt asteptati la examen 24.569 de absolventi de gimnaziu, care vor da probele in 81 de scoli.

Examenul incepe la ora 9.00
Desi cursurile s-au terminat, la aceasta ora nu se cunoaste numarul oficial de repetenti si corigenti care vor rata sesiunea din iunie a examenului de Capacitate. Anul acesta, fie ca promoveaza, fie ca rateaza examenul de Capacitate, toti absolventii de gimnaziu trebuie, obligatoriu, sa se inscrie in clasa a IX-a, intrucat durata invatamantului obligatoriu se prelungeste. Examenul va fi programat de la ora 9.00, mai devreme decat in anii precedenti, pentru evitarea caniculei, dar accesul in salile de concurs va fi permis pana la ora 8.30, fara telefoane mobile, pagere, caiete, carti, mancare sau fituici. In cazul in care un elev nu se poate deplasa din motive de accident sau boala, o comisie speciala se va prezenta la domiciliu sau spital, ne-a informat Adrian Stoica, directorul Serviciului National de Evaluare si Examinare.

Cauta in stiri



Propune o stire

home : Scoala : Stiri