Horoscopul zilei

Rac
(22 Iunie - 22 Iulie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Complexul industrial din Cubatao (Brazilia) este cunoscut ca Veala Mortii, deoarece poluarea a distrus copacii si plantele din imprejurimi.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Doi pureci stateu pe un trotuar. Unul dintre ei fuma. La un moment dat trece un caine. Cand il vede, purecele nefumator ii spune celuilalt:
- Stinge tigara ca vine MAXI TAXI!

› vrei mai mult
Evaluare Nationala | Bacalaureat | Subiecte Examen | Forum | Arhiva | Referate

home : Scoala : Stiri

Hot-line la testarea nationala

12 Iunie 2004
Parintii, elevii sau profesorii care sunt nemultumiti de organizarea testarilor nationale pot, incepand cu 14 iunie, sa sesizeze la un numar de telefon special: 021.315.50.99 si la o adresa de e-mail: teste-nationale@mec.edu.ro. in acelasi mod pot fi reclamati profesorii, dirigintii sau directorii care cer bani pentru protocoale sau alte pretexte. La "linia fierbinte" programul e 8.00-16.30, iar posta electronica functioneaza non-stop. Sunt asteptati la testarea nationala, luni, de la ora 8.30, circa 314.000 de absolventi de gimnaziu care s-au inscris pentru examen, dintre care 15.430 vor sustine o proba in plus, la limba materna. Luni, la ora 9.00, se va extrage numarul variantei de concurs, iar Radio Roma-nia Actualitati va difuza in direct evenimentul, ca si la probele urmatoare, programate in zilele de 15, 16 si 17 iunie. O alta noutate anul acesta e asigurarea transportului elevilor la centre, acolo unde se impune. Cateva zeci de candidati au solicitat comisii mobile de examinare intrucat sunt imobilizati la pat.

Cauta in stiri



Propune o stire

home : Scoala : Stiri