Horoscopul zilei

Leu
(23 Iulie - 22 August)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Primele bacterii descoperite aveau forma de bastonase iar termenul folosit a fost Bacillus, gen de bacterii alungite si sporulate (formatoare de spori).

› vrei mai mult

Bancul zilei

La scoala elevii au primit tema sa scrie o compunere cu titlul: \'\'Daca asi fi miliardar\'\'. Toti scriu, numai Bula nu scrie.
- De ce nu scrii? este intrebat de catre profesoara.
Bbula, foarte calm:
- Imi astept secretara.

› vrei mai mult
Evaluare Nationala | Bacalaureat | Subiecte Examen | Forum | Arhiva | Referate

home : Scoala : Stiri

Elevii din provincie nu mai sunt atrasi de liceele Capitalei

11 Iulie 2005
Numarul de candidati din provincie inscrisi pentru un liceu din Bucuresti este mai mic decat cel de anul trecut. In 2004 s-au inscris 3.403 elevi din alte judete, iar anul acesta, doar 2.381 de elevi din provincie s-au inscris pana sambata, termenul-limita pentru depunerea dosarelor la Centrul special de inscriere pentru candidatii din alte judete, de la Scoala nr. 1 "Sfintii Voievozi" din Bucuresti. Cei mai multi candidati sunt din Ilfov - 1.287, urmeaza elevii din Giurgiu - 474, cei din Teleorman - 141 si Calarasi - 140. Printre candidati insa sunt elevi din aproape toate judetele tarii, mai putin din Alba, Arad, Caras-Severin, Maramures, Mures si Salaj. Cele mai multe note pe care le au candidatii sunt cuprinse intre 7.50 si 7.99. Medii intre 9.50 si 10 au 4,24% din candidati insa nici un elev nu are media 10.

Cauta in stiri



Propune o stire

home : Scoala : Stiri