Horoscopul zilei

Gemeni
(22 Mai - 21 Iunie)


Starea ta de sanatate nu este tocmai buna si din aceasta cauza, esti cumva nevoit/a sa renunti la ce aveai in plan. Totusi, nu e cazul sa te intristezi, iti vei reveni rapid si vei face in alta zi ce ti-ai propus sa faci azi.

› vrei zodia ta

Cultura generala

Soarele a apus deja atunci cand partea sa inferioara a atins linia orizontului. Asadar, cand vedem marginea de jos a Soarelui ca atinge orizontul, fizic, el a trecut deja de linia orizontului. Cu alte cuvinte, zilnic, suntem martorii unui miraj.

› vrei mai mult

Bancul zilei

de ce isi iau olteni la culcare 2 pietre?
cu una sting lumina si cu una verifica daka au inchis geamul

› vrei mai mult
Evaluare Nationala | Bacalaureat | Subiecte Examen | Forum | Arhiva | Referate

home : Scoala : Stiri

Elevii care nu vor lua bac-ul din prima vor putea incerca si la toamna

16 Februarie 2005
Elevii absolventi ai clasei a XII-a se vor putea inscrie, intre 2 si 13 mai a.c., pentru sustinerea examenului de bacalaureat. Ei vor incheia cursurile pe 17 iunie, iar pe 27 si 28 iunie vor sustine prima proba la bacaluareat, si anume cea de limba romana - oral. In zilele urmatoare, 29 si 30 iunie, se va desfasura proba orala de limba si literatura moderna, iar pe 1 si 2 iulie elevii vor sustine proba orala la limba si literatura materna. Pe 4 iulie va veni randul examenului la limba si literatura romana, proba scrisa. Pe 5 iulie, pe elevi ii asteapta proba scrisa la limba si literatura materna, iar o zi mai tarziu este randul probei obligatorii a profilului. Pe 7 iulie, elevii vor sustine o proba scrisa sau practica la alegere din aria curriculara corespunzatoare specializarii. Proba scrisa sau practica la alegere dintre disciplinele din celelalte arii curriculare va avea loc pe 8 iulie. Afisarea rezultatelor se va face pe 11 iulie pana la ora 16, iar intre orele 16 si 20 se vor putea depune contestatiile. Profesorii vor avea timp pe 12 si 13 iulie sa rezolve contestatiile si vor afisa rezultatele finale pe 14 iulie. Elevii care nu vor lua din prima examenul de bacaluareat mai au o sansa, in perioada 22 august-2 septembrie, sa mai incerce inca o data sa treaca de acest examen. Candidatii care nu au promovat examenul in sesiunile din 2003 sau 2004 pot solicita, pe baza de cerere, recunoasterea unora dintre probele orale, scrise sau practice promovate in sesiunile mentionate.
(Sursa: Romania Libera)

Cauta in stiri



Propune o stire

home : Scoala : Stiri