Horoscopul zilei

Berbec
(21 Martie - 20 Aprilie)


Ai posibilitatea sa te implici in noi activitati, care ti-ar putea aduce satisfactii. Ai multe idei si planuri, dar cel mai bine ar fi sa astepti momentul potrivit pentru a le pune in practica.

› vrei zodia ta

Cultura generala

Crocodilul nou-nascut e de trei ori mai mare decit oul, din care abia a iesit.

› vrei mai mult

Bancul zilei

MARCEL IL INTREABA PE BUNICUL SAU:BUNI,NU-I ASA CA AI FOST SI TU COPIL?BUNICUL:DA.MARCEL:NICI NU POT SA-MI IMAGINEZ CUM ARATAI CU BARBA SI MUSTATA CAND ERAI COPIL!

› vrei mai mult
Evaluare Nationala | Bacalaureat | Subiecte Examen | Forum | Arhiva | Referate

home : Scoala : Stiri

Bacalaureat 2004, note la probele orale

22 August 2003
Metodologia de organizare si desfasurare a examenului de bacalaureat 2004, prezentata prefectilor si inspectorilor scolari judeteni, prevede ca probele orale nu vor mai fi evaluate cu calificative "admis"/"respins", ci cu note intregi, de la 1 la 10. La aceste probe candidatii vor extrage cate un bilet si vor primi hartie stampilata pentru ciorna. Cei care vor dori un al doilea bilet au dreptul sa-l extraga, dar nota le va fi scazuta cu 2 puncte. In 2004, la bacalaureat, vor fi recunoscute probele promovate in sesiunile anului 2003 sau in prima sesiune a anului viitor. Candidatii vor preciza in cererea scrisa probele pentru care doresc recunoasterea rezultatelor obtinute in sesiunile mentionate. Ei vor preciza, de asemenea, probele pe care doresc sa le sustina.

Cauta in stiri



Propune o stire

home : Scoala : Stiri