Horoscopul zilei

Scorpion
(23 Octombrie - 21 Noiembrie)


› vrei zodia ta

Cultura generala

In 1924 Vulcanii Noroiosi din Buzau au fost declarati rezervatie naturala.

› vrei mai mult

Bancul zilei

O tipa blonda, superba, la volanul unei masini dementiale, opreste la semafor. Apare un aurolac si`i cere o tigare.Blonda i`o ofera imediat ca sa scape de el.Intre timp, semaforul se face verde si tipa pleaca in tromba.La urmatorul semafor, in mod ciudat, acelasi individ:
-Doamna, da-mi si un foc.
Tipa ii da bricheta cu totul, ca sa`l vada plecat de langa portiera si porneste mai departe.La al treilea semafor, acelasi individ(spre exasperarea blondei):
-Doamna, ai fost buna cu mine, asa ca. dami`mi dai 10.000 lei, te invat sa iesi din giratoriu...

› vrei mai mult
Evaluare Nationala | Bacalaureat | Subiecte Examen | Forum | Arhiva | Referate

home : Scoala : Stiri

Bac 2011: Vezi rezultatele finale dupa contestatii

08 Iulie 2011
Rezultatele finale la bacalaureatul din acest an vor fi afisate pe parcursul zilei de vineri, dupa centralizarea notelor obtinute la contestatiile depuse la inceputul acestei saptamani de absolventii nemultumiti.



Inspectorii scolari spun ca procentul de promovabilitate nu se va modifica foarte mult si ca degeaba au depus contestatii elevii care au obtinut note de 1, 2 sau 3 la probele scrise, ei nu au sanse sa treaca Bac-ul. Conform metodologiei, cei cu medii intre 4,50 si 4,99 vor primi noua nota indiferent de diferenta. La fel si in cazul celor cu medii de peste 9,50. In schimb, pentru toti ceilalti, diferenta trebuie sa fie de minimum 0,50 pentru ca nota sa fie modificata, iar daca diferenta este de peste 1,50, o a treia comisie va evalua lucrarea.



Citeste mai mut despre "Bac 2011: Vezi rezultatele finale dupa contestatii" pe ziare.com

Cauta in stiri



Propune o stire

home : Scoala : Stiri