Horoscopul zilei

Taur
(21 Aprilie - 21 Mai)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Mostenitorii tronului regal britanic nu au voie sa calatoreasca impreuna.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Un tragic incendiu a distrus biblioteca personala a patronului de la Steaua, Gigi Becali. Ambele sale carti au fost mistuite de flacari.
Purtatorul de cuvint al omului de afaceri a declarat ca acesta este cu atat mai afectat, cu cat nici nu apucase s-o coloreze pe cea de-a doua..

› vrei mai mult
Evaluare Nationala | Bacalaureat | Subiecte Examen | Forum | Arhiva | Referate

home : Scoala : Stiri

Angajari la «party», doar prin concurs

06 Ianuarie 2005
Ministerul Educatiei si Cercetarii a legiferat metodologia potrivit careia unitatile particulare de invatamant preuniversitar nu mai au voie sa angajeze personal didactic, altfel decat prin concurs. Pentru ocuparea posturilor sau a catedrelor vacante, candidatii vor sustine probe scrise si orale sau practice, dupa caz, cu subiecte elaborate in conformitate cu programele specifice specialitatii. Important de retinut este faptul ca nu se pot inscrie la concursul pentru ocuparea acestor posturi persoanele care n-au obtinut definitivarea in invatamant sau cele care au fost inlaturate din sistem printr-o hotarare judecatoreasca definitiva. Concursul va fi organizat de catre unitatile de invatamant particulare, in perioada stabilita de catre minister, iar din comisia de evaluare vor face parte si examinatori din sistemul invatamantului de stat.

Cauta in stiri



Propune o stire

home : Scoala : Stiri