Horoscopul zilei

Leu
(23 Iulie - 22 August)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Corsetele erau foarte apreciate in perioada Victoriana (1800) si erau intarite cu oase de balena. Look-ul cu talia de viespe a iesit din moda in anii '20.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Culmea nesimtirii:sa impingi o baba pe scari si s-o intrebi unde se grabeste.

› vrei mai mult
Evaluare Nationala | Bacalaureat | Subiecte Examen | Forum | Arhiva | Referate

home : Scoala : Stiri

Admiterea la liceu nu se schimba anul acesta

04 Ianuarie 2007
Procedura de admitere in liceu va ramane in 2007 aceeasi ca si anul trecut, a declarat ministrul Educatiei, Mihail Hardau, pentru un post de televiziune. El a mai spus ca listele cu subiectele pentru Bacalaureat vor fi publicate pe Internet la termenul stabilit, adica la 15 ianuarie. A doua zi dupa publicarea subiectelor vor incepe procedurile pentru editarea de brosuri cu acestea si vor fi distribuite gratuit in licee.

Referitor la Testele Nationale, Hardau i-a asigurat pe elevii din clasele a VII-a si a VIII-a ca nu se va aplica nici o modificare in admiterea la liceu. In acest an va fi introdus pentru clasa a VII-a un subiect unic la teza. Ministrul a aratat ca sunt multe semne de intrebare referitor la sistemul actual prin care 50% din mediile obtinute in clasele V-VIII sa fie utilizate pentru admitere si care are efecte dezastruoase.
Prin acest sistem, inte-resul copilului se recentreaza spre note cu orice pret, pentru a-si asigura o anumita pozitie in liceu.

Hardau a mai afirmat ca sunt bani suficienti pentru cresterea salariilor promise profesorilor, respectiv cu 23% in cursul acestui an. Profesorii si-au primit la timp cel de-al 13-lea salariu in decembrie.

Sursa: Realitatea Romaneasca

Cauta in stiri



Propune o stire

home : Scoala : Stiri