Horoscopul zilei

Sagetator
(22 Noiembrie - 20 Decembrie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Fiecare rege de la cartile de joc reprezinta cate un rege din istorie. Pica: Regele David; trefla: Alexandru cel Mare; inima rosie: Carol cel Mare; romb: Iulius Cesar.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Uniunea Europeana vrea sa amendeze Romania pentru cruzimea cu care taie porcii de Craciun. Pentru a rezolva problema, geneticienii romani au inventat porcul EMO, care se taie singur...

› vrei mai mult
Evaluare Nationala | Bacalaureat | Subiecte Examen | Forum | Arhiva | Referate

home : Scoala : Stiri

Absolvenþii au susþinut ultima probã oralã

24 Iunie 2004
Absolvenții au susținut astăzi ultima probă orală la limbă străină. Deși emoțiile nu au lipsit nici de această dată, elevii spun că nu au avut probleme. Alături de absolvenți au fost părinții, bunicii și prietenii acestora, care au așteptat cu sufletul la gură rezultatele.
Proba orală de limbă străină nu a creat probleme absolvenților. Liceenii au fost testați la engleză, franceză, germană, italiană, rusă sau spaniolă, în funcție de opțiuni și de profil. Conform statisticilor, și în acest an limba engleză a fost preferata liceenilor.



Bacalaureatul va continua săptămana viitoare cu probele scrise, prima dintre ele fiind cea la limba și literatura română.

Cauta in stiri



Propune o stire

home : Scoala : Stiri