Horoscopul zilei

Pesti
(19 Februarie - 20 Martie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Cel mai secetos loc de pe Pamant este Arica, in Chile. Precipitatiile ating aici 0,76 mm anual. In acest ritm, ar trebui un secol pentru a umple o ceasca de cafea.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Campionatul mondial de furat: Finala (care echipa fura cele mai multe electronice in 30 de min. dintr-o hala castiga)

In finala echipele S.U.A , Franta , Romania.

Intra echipa S.U.A. : dupa 30 de min. deabia se cunostea daca intrase cineva.

Intra echipa Frantei : dupa 30 de min. se cunostea ceva ceva

Intra echipa Romaniei iar dupa 5 minute iese unul si intreaba :

- Sefu , luam si prizele?

› vrei mai mult
Evaluare Nationala | Bacalaureat | Subiecte Examen | Forum | Arhiva | Referate

home : Scoala : Stiri

A doua etapa a admiterii la liceu

16 Iulie 2007
De astazi incepe cea de a doua etapa a admiterii la liceu. Elevii care nu au reusit sa promoveze testele nationale sau cei care nu au fost distribuiti in licee in prima etapa au la dispozitie saptamana aceasta pentru a se inscrie pe locurile ramase libere la licee si la scolile de arte si meserii.

Cei care vor susutine probe de aptitudini sau de limba moderna au la dispozitie doar astazi pentru inscrieri deoarece marti si miercuri se vor desfasura aceste probe. Rezultatele vor fi afisate joi.

Elevii mai au la dispozitie 5.494 de locuri in licee si 76.806 de locuri in scoli de arte si meserii ramase libere. Vineri este ultima zi in care mai pot fi completate fisele de inscriere, cea de a doua etapa a repartiazarii computerizte urmand sa aiba loc pe data de 23 iulie 2007.

Conform ultimelor rapoarte ale MECT, peste 36.000 de elevi nu au obtinut in acest an note de trecere la testele nationale, iar 1.500 nu au fost repartizati in prima etapa pentru ca au completat prea putine optiuni pe fisele de inscriere.

Cauta in stiri



Propune o stire

home : Scoala : Stiri