Horoscopul zilei

Balanta
(22 Septembrie - 22 Octombrie)


Azi va trebui sa fii foarte atent/a la ce mananci! Posibil ca stomacul sa iti dea de furca. Nu incerca experimente alimentare.

› vrei zodia ta

Bancul zilei

Intr-un apartament al unui bloc select de locuinte locuieste o fata batrana. O vecina o intreaba mereu de ce nu se casatoreste, de ce nu-si gaseste si ea un barbat cumsecade.
- De ce? raspunde batrana domnisoara. Doar am un caine, un papagal si o pisica. Astea-mi sunt destule pana peste cap.
- Dar, totusi, aceste animale nu pot tine loc de sot.
- Cum sa nu? Cainele maraie mereu, papagalul injura toata ziua, iar pisica-i plecata toata noaptea.

› vrei mai mult

Cultura generala

Mamiferul rumegator din Tibet, mai mic decat bivolul, cu corpul masiv, acoperit de par lung de culoare bruna si cu o cocoasa pe ceafa, iacul traieste la cea mai inalta altitudine - 6000 m.

› vrei mai mult
Evaluare Nationala | Bacalaureat | Subiecte Examen | Forum | Arhiva | Referate

home : Scoala : Stiri

A doua etapa a admiterii la liceu

16 Iulie 2007
De astazi incepe cea de a doua etapa a admiterii la liceu. Elevii care nu au reusit sa promoveze testele nationale sau cei care nu au fost distribuiti in licee in prima etapa au la dispozitie saptamana aceasta pentru a se inscrie pe locurile ramase libere la licee si la scolile de arte si meserii.

Cei care vor susutine probe de aptitudini sau de limba moderna au la dispozitie doar astazi pentru inscrieri deoarece marti si miercuri se vor desfasura aceste probe. Rezultatele vor fi afisate joi.

Elevii mai au la dispozitie 5.494 de locuri in licee si 76.806 de locuri in scoli de arte si meserii ramase libere. Vineri este ultima zi in care mai pot fi completate fisele de inscriere, cea de a doua etapa a repartiazarii computerizte urmand sa aiba loc pe data de 23 iulie 2007.

Conform ultimelor rapoarte ale MECT, peste 36.000 de elevi nu au obtinut in acest an note de trecere la testele nationale, iar 1.500 nu au fost repartizati in prima etapa pentru ca au completat prea putine optiuni pe fisele de inscriere.

Cauta in stiriPropune o stire

home : Scoala : Stiri