Horoscopul zilei

Capricorn
(21 Decembrie - 19 Ianuarie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Cel mai inalt pod din lume se afla in Himalaya. Chiar daca podul nu este foarte lung, el este situat la o altitudine de 5602 m peste nivelul marii pe partea indiana a Kashmirului. Numit Podul Baily, are numai 30 de metri (98 picioare) lungime fiind construit de armata indiana in august 1982.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Un iepuras intra intr-un supermarket si intreaba:
- Cat ma costa un cui?
Vanzatorul raspunde:
- Ei, domnule, mai nimic, un cui se poate pierde la transport. Timp de o saptamana, seara de seara, iepurasul nostru cumpara de la acelasi magazin, un cui. Iritat, vanzatorul se hotaraste sa-i dea din partea firmei, drept cadou, un kilogram de cuie. La aceasta oferta, iepurasul raspunde:
- A, nu, n-am nevoie de un kilogram de cuie. Stiti, eu ies seara la plimbare si n-am cui sa dau telefon.

› vrei mai mult
Evaluare Nationala | Bacalaureat | Subiecte Examen | Forum | Arhiva | Referate

home : Scoala : Stiri

99 la suta dintre candidati au fost "admisi"

26 Iunie 2003
Dintre cei aproape 175 de mii de candidati la Bacalaureat, aproximativ 99 la suta au primit calificativul "admis", dupa proba oral la limba si literatura romana. Adrian Stoica, directorul Serviciului National de Examinare si Evaluare, ne-a declarat ca din datele preliminare, centralizate ieri, in judetul Mehedinti au fost admisi toti candidatii, iar in judetul Covasna au fost respinsi cei mai multi candidati la romana (197 la suta). In Capitala, dintre cei 21.471 de liceeni participanti la oralul de romana, 373 au fost respinsi. La Colegiul "I.L. Caragiale", o eleva a facut o criza de hipocalcemie in timp ce dadea oralul. Astazi, Bacalaureatul continua cu proba orala la limba moderna.

Cauta in stiri



Propune o stire

home : Scoala : Stiri