Horoscopul zilei

Taur
(21 Aprilie - 21 Mai)


Azi te vei intalni cu un vechi prieten si impreuna va veti pierde timpul impreuna. Ai grija sa nu uiti si de celelalte activitati pe care le ai in plan in aceasta zi!

› vrei zodia ta

Bancul zilei

Cainele unui vanator moare intr-o zi si acesta se hotaraste sa-si cumpere alt caine. Isi cumpara alt caine, merge la vanatoare..poc dupa o pasare, cainele se sperie si o ia la fuga. Isi mai cumpara unul, dar la fel. Se duce omul suparat intr-o bodega si povesteste unuia patzania ca i-au disparut 2 caini. Un lautar aude si ii spune:
-Da-mi un caine si dupa 2 saptamani il fac bun de vanatoare.
-Bine mosule..
Zis si facut lautarul i-l baga in toba si i-l ia pe la nunti pe la petreceri sa se obisnuiasca cainele cu bubuielile. Dupa o saptamana isi ia omul cainele inapoi si merge la vanat. Trage poc, poc, poc! la care cainele....
-I-auzi una, i-auzi doua, i-auzi patruzeci si noua!

› vrei mai mult

Cultura generala

Cea mai dulce planta din lume creste in Paraguay, se numeste Eupatorim Rebandinaum, si sucul obtinut din aceasta planta e de 300 de ori mai dulce decat zaharul.

› vrei mai mult
Clopotel.ro - Aurel
 
 

Poezii

Varul meu din clasa a 6-a a fost certat de doamna lui profesoara de limba romana deoarece nu citise in vacanta de iarna toate poeziile obligatorii. Vina nu era a lui, pentru ca la biblioteca de la el din oras nu avea nici o carte cu poezii de Grigore Alexandrescu. Asa ca i-am rugat pe prietenii mei sa ma ajute, si iata!, pentru cei interesati, sunt gata poeziile din programa scolara obligatorie...

Adauga Poezie
 
Cauta dupa titlu sau autor:
Poezii scrise de : 
 
 
 1.Oglindade Cincinat Pavelescu
 2.Pescuitorii de perlede Cincinat Pavelescu
 3.Idila anticade Cincinat Pavelescu
 4.Florile ce ti le-am datde Cincinat Pavelescu
 5.Poet poet poetde Cincinat Pavelescu
 6.Adincuride Cincinat Pavelescu
 7.Pe pusta laculuide Aron Cotrus
 8.Buzele mameide Grigore Vieru
 9.De ce ai fi tristade Grigore Vieru
 10.Plugusorul romanescde Emil Botta