Horoscopul zilei

Varsator
(20 Ianuarie - 18 Februarie)


Atmosfera din grupul de prieteni pare incinsa, esti debusolat/a, pentru ca nu stii cum sa procedezi. Poate ca ar trebui sa luati o pauza.

› vrei zodia ta

Bancul zilei

La universitate, toti studentii sunt obositi.
- Domnule profesor, dati-ne voie sa plecam acasa. Suntem foarte obositi!
- Pai bine, cand se va termina aceasta bucata de creta, vom pleca cu totii acasa.
O voce din ultima banca:
- Dati-mi-o mie, o mananc!

› vrei mai mult

Cultura generala

Toate lebedele din Anglia sunt proprietatea Reginei.

› vrei mai mult

home : Scoala : ANCAAR

Prezentare | Activitate | Servicii | Obiective | Cartea pentru parinti | Revista

ASOCIATIA NATIONALA PENTRU COPII SI ADULTI CU AUTISM DIN ROMANIA este o organizatie nonguvernamentala care a luat fiinta prin reorganizarea la 23.03.2001 a Asociatiei Nationale pentru Copii cu Autism din Romania, infiintata la 4.01.1991.

Misiunea asociatiei este imbunatatirea vietii persoanelor cu autism si a familiilor acestora.Asociatia desfasoara programe de consultanta, de dezvoltare individuala si de suport familial, de educare si integrare, toate in scopul promovarii cu demnitate a drepturilor persoanelor cu autism .Asociatia desfasoara activitatea pe grupuri de lucru, structurata in programe coordonate de voluntari si sustinute financiar prin sponsorizari si cotizatii ale parintilor.

Consiliul Director al Asociatiei este format din noua membri (sapte parinti si doi profesionisti). Consiliul Director se intruneste cu regularitate pentru a discuta si a decide cu responsabilitate planificarea si desfasurarea programelor.


hai sus! :  home : Scoala : ANCAAR