Horoscopul zilei

Capricorn
(21 Decembrie - 19 Ianuarie)


Este o zi buna pentru a incepe activitati noi, mai ales cu prietenii. Capacitatea de comunicare este excelenta si te va ajuta sa legi cu usurinta noi prietenii. Totusi, e bine sa nu iei decizii importante de unul singur.

› vrei zodia ta

Bancul zilei

Agentul de circulatie:
- Aveati peste o suta la ora. De ce?
- Din pricina ereditatii.
- Cum?!?
- Si tata, si bunicul, si strabunicul au depasit suta. Suntem o familie de centenari.

› vrei mai mult

Cultura generala

Tokyo a devenit oficial capitala Japoniei cand Imparatul Meiji si-a mutat in anul 1868 resedinta in oras din fosta capitala Kyoto; atunci Edo a fost redenumit in Tokyo.

› vrei mai mult

home : Scoala : ANCAAR

Prezentare | Activitate | Servicii | Obiective | Cartea pentru parinti | Revista

ASOCIATIA NATIONALA PENTRU COPII SI ADULTI CU AUTISM DIN ROMANIA este o organizatie nonguvernamentala care a luat fiinta prin reorganizarea la 23.03.2001 a Asociatiei Nationale pentru Copii cu Autism din Romania, infiintata la 4.01.1991.

Misiunea asociatiei este imbunatatirea vietii persoanelor cu autism si a familiilor acestora.Asociatia desfasoara programe de consultanta, de dezvoltare individuala si de suport familial, de educare si integrare, toate in scopul promovarii cu demnitate a drepturilor persoanelor cu autism .Asociatia desfasoara activitatea pe grupuri de lucru, structurata in programe coordonate de voluntari si sustinute financiar prin sponsorizari si cotizatii ale parintilor.

Consiliul Director al Asociatiei este format din noua membri (sapte parinti si doi profesionisti). Consiliul Director se intruneste cu regularitate pentru a discuta si a decide cu responsabilitate planificarea si desfasurarea programelor.


hai sus! :  home : Scoala : ANCAAR