Lady Gaga

Lady Gaga


Lady Gaga a lansat piesa Hold My Hand de pe coloana sonora a filmului TOP GUN: MAVERICK

4 mai 2022, 15:50

Lady Gaga a lansat piesa Hold My Hand de pe coloana sonora a filmului TOP GUN: MAVERICK

Filmul, distribuit de Paramount Pictures (RO Image), va avea premiera in Romania pe 27 mai.

Lady Gaga a lansat piesa „Hold My Hand" de pe coloana sonora „Top Gun: Maverick", unul dintre cele mai asteptate blockbustere ale anului. Noua melodie a fost produsa Lady Gaga, BloodPop© si Benjamin Rice, iar versiunea ce se va regasi pe coloana sonora „Top Gun: Maverick" beneficiaza de interventii de compozitie si productie din partea lui Harold Faltermeyer si a laureatului Premiului Academiei Hans Zimmer. „Hold My Hand" marcheaza revenirea lui Gaga la scrierea si producerea unei melodii pentru film, dupa succesul coloanei sonore „A Star is Born" din 2018, care i-a adus artistei un premiu Oscar, patru premii Grammy, un premiu BAFTA, un premiu Globul de Aur si un premiu Critics' Choice.

 Stream / Download: https://umusic.lnk.to/HoldMyHandPR

Cand am scris aceast cantec pentru Top Gun: Maverick, nici nu am realizat multiplele nivele pe care le adreseaza, de la sufletul filmului, psihicul meu pana la natura lumii în care traim. Lucrez la el de ani de zile, perfectionandu-l, încercand sa-l fac al nostru. Am vrut ca aceasta melodie sa exprime modul în care împartasim nevoia noastra profunda de a fi întelesi si de a încerca sa întelegem – dorinta de a fi aproape atunci cand ne simtim atat de departe si capacitatea de a sarbatori eroii vietii", a declarat Gaga despre noua piesa. Iar într-un mesaj publicat pe Instagram a scris: „Le sunt foarte recunoscatoare lui Tom Cruise, Hans Zimmer ºi Joe Kosinski pentru aceasta oportunitate. A fost o experienþa frumoasa sa lucrez cu ei. Eu, BloodPop, Ben Rice ºi toþi cei care au lucrat la melodie alaturi de noi suntem încantaþi sa o împartasim cu voi. Acest cantec este o scrisoare de dragoste catre lume în timpul si dupa o perioada foarte grea. Mi-am dorit de mult timp sa o ascultati si sunt foarte încantata sa v-o daruiesc".

 

***

"Top Gun: Maverick" va aparea în cinematografe pe 27 mai. Actiunea îl prezinta Pete „Maverick" Mitchell (Tom Cruise) dupa mai bine de treizeci de ani de serviciu ca unul dintre cei mai buni aviatori ai marinei. Maverick este în locul perfect, încercand sa-si întreaca limitele ca pilot de testare si evitand avansarea în grad care l-ar fi pus la pamant. Cand se trezeste ca antreneaza un detasament de absolventi TOPGUN pentru o misiune speciala pe care niciun pilot în viata nu a mai vazut-o, Maverick îl întalneste pe Lt. Bradley Bradshaw (Miles Teller), indicativ de apel: „Rooster", fiul regretatului prieten al lui Maverick si Ofiter de interceptare radar Lt. Nick Bradshaw, alias „Goose". Confruntandu-se cu un viitor incert si cu fantomele trecutului sau, Maverick este pus fata în fata cu propriile sale temeri, culminand cu o misiune care cere sacrificiul suprem de la cei care vor fi alesi.

Inapoi la stiri cu Lady Gaga