Horoscopul zilei

Scorpion
(23 Octombrie - 21 Noiembrie)


Atmosfera in grupul tau de prieteni e mai relaxanta ca niciodata, iar pe tine nu poate decat sa te bucure aceasta situatie.

› vrei zodia ta

Cultura generala

Secolul al XVIII-lea a fost considerat secolul vrajitoarelor. Poporul superstitios a invinuit in special femeile ce posedau cunostinte de tamaduire si persoanele ce prezentau diformitati corporale ca ar fi incheiat un pact cu Diavolul. Multe vrajitoare au fost arse pe rug sau spanzurate, atat in Europa protestanta, cat si in cea catolica.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Asociatia de mame :
-Ce suntem noi ?
-Mame!!
-Si ce vrem ?
-Sa ne enervam copiii!
-Cum facem asta ?
-Nu-i mai lasam la jocuri online !
-Ce-i aia online ?
-Nu stim , dar ii enerveaza foarte tare !

› vrei mai mult

Top Gun: Maverick (trailer)
(Top Gun: Maverick)

Top Gun: Maverick (trailer)

Actiunea il prezinta Pete "Maverick" Mitchell (Tom Cruise) dupa mai bine de treizeci de ani de serviciu ca unul dintre cei mai buni aviatori ai marinei. Maverick este in locul perfect, incercand sa-si intreaca limitele ca pilot de testare si evitand avansarea in grad care l-ar fi pus la pamant. Cand se trezeste ca antreneaza un detasament de absolventi TOPGUN pentru o misiune speciala pe care niciun pilot in viata nu a mai vazut-o, Maverick il intalneste pe Lt. Bradley Bradshaw (Miles Teller), indicativ de apel: „Rooster", fiul regretatului prieten al lui Maverick si Ofiter de interceptare radar Lt. Nick Bradshaw, alias „Goose". Confruntandu-se cu un viitor incert si cu fantomele trecutului sau, Maverick este pus fata in fata cu propriile sale temeri, culminand cu o misiune care cere sacrificiul suprem de la cei care vor fi alesi. Top Gun: Maverick" va aparea in cinematografe pe 27 mai.

Gen: Actiune

Distributie: Tom Cruise, Miles Teller, Jennifer Connelly, Jon Hamm, Glen Powell, and Lewis Pullman. With Ed Harris.

Regia: Joseph Kosinski