Horoscopul zilei

Berbec
(21 Martie - 20 Aprilie)


Daca ai un animal de companie, azi trebuie sa fii mai atent/a cu el si sa-i dai mai multa atentie decat o faci in mod normal.

› vrei zodia ta

Bancul zilei

Doi oameni vorbeau la un colt de strada :
- Stii care este diferenta dintre un politist si un porc ?
- Aaaaa ... pai ....
La un moment dat se apropie de ei un politist si zice :
- Ia ... hai , sa te aud ... care este diferenta dintre un politist si un porc ... ?
- Nici una , nici una .]
- Asa vezi ... spune politistul .

› vrei mai mult

Cultura generala

Ceea ce face ca gargarita sa fie una dintre cele mai indragite insecte, este perechea de aripi pe care o poseda. Aripile, atunci cand gargarita nu este in zbor, sunt acoperite de o alta pereche de aripi frumos colorate in nuante de rosu, portocaliu sau galben, cu pete mici negre.

› vrei mai mult

Top Gun: Maverick (trailer)
(Top Gun: Maverick)

Top Gun: Maverick (trailer)

Actiunea il prezinta Pete "Maverick" Mitchell (Tom Cruise) dupa mai bine de treizeci de ani de serviciu ca unul dintre cei mai buni aviatori ai marinei. Maverick este in locul perfect, incercand sa-si intreaca limitele ca pilot de testare si evitand avansarea in grad care l-ar fi pus la pamant. Cand se trezeste ca antreneaza un detasament de absolventi TOPGUN pentru o misiune speciala pe care niciun pilot in viata nu a mai vazut-o, Maverick il intalneste pe Lt. Bradley Bradshaw (Miles Teller), indicativ de apel: „Rooster", fiul regretatului prieten al lui Maverick si Ofiter de interceptare radar Lt. Nick Bradshaw, alias „Goose". Confruntandu-se cu un viitor incert si cu fantomele trecutului sau, Maverick este pus fata in fata cu propriile sale temeri, culminand cu o misiune care cere sacrificiul suprem de la cei care vor fi alesi. Top Gun: Maverick" va aparea in cinematografe pe 27 mai.

Gen: Actiune

Distributie: Tom Cruise, Miles Teller, Jennifer Connelly, Jon Hamm, Glen Powell, and Lewis Pullman. With Ed Harris.

Regia: Joseph Kosinski