Horoscopul zilei

Gemeni
(22 Mai - 21 Iunie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Broastele adulte sunt carnivore si mananca orice are dimensiunile mai mici decat ele - insecte, rame sau alte broaste.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Se plimba doi gindaci. Unul se misca tremurator. Celalalt spune:
- Asta ce e? Breakdance?
- Nu, diclofos.

› vrei mai mult

Se aleg Campionii Cupa 1 2011!

20 Mai 2011
Cupa 1, cea mai importanta competitie sportiva adresata liceelor si scolilor generale din Sectorul 1, a inceput deja selectia campionilor celei de-a zecea editii, una aniversara. Pana acum s-au stabilit noile campioane la Handbal Liceu: fetele de la Liceul Bulgar „Hristo Botev”. Pe locul II s-au clasat fetele de la Colegiul Tehnic „Media” , iar pe III cele de la Colegiul Agricol “V.Harnaj”.


Cupa 1

De asemenea, finala la Fotbal Generala s-a jucat intre scoala Generala Nr.181 si scoala Generala Nr.12, scorul fiind de 3-1. Astfel, baietii de la scoala Generala Nr. 181 sunt Campionii Editiei 2011 la Fotbal Generala!


Cupa 1

Competitiile sunt in desfasurare si pentru celalte sporturi din cadrul Cupei 1, iar pana pe 4 iunie se vor stabili toti campionii. Primarul Andrei Chiliman si sportivi campioni ii vor premia apoi in cadrul unei festivitati ce va fi organizata pe 7 iunie, o ceremonie demna de marii campioni, care va cuprinde si o serie de momente artistice sustinute de elevii talentati din scolile participante.

In cadrul Cupei 1 2011, peste 2000 de elevi din 52 de scoli si licee incearca sa demonstreze ca merita sa fie campioni la unul dintre cele sase sporturi: fotbal, handbal, atletism, baschet, inot si volei. Competitiile din cadrul Cupei 1 se desfasoara in sistem piramidal, pe principiul Champions League: Grupe, Sferturi, Semifinale, Finale.


Cupa 1

Mai mult, pentru aceasta editie aniversara, organizatorii au pregatit o serie de elemente inedite, printre care se numara un Concurs Online cu fotografii de la competitii si Concursul Miss Cupa 1, ambele desfasurate pe pagina de Facebook a Cupei 1.

Cupa 1 este o competitie sportiva organizata de Primaria Sectorului 1 care se adreseaza liceelor si scolilor generale din Sectorul 1 al Capitalei. Mai multe informatii despre competitie puteti afla pe www.cupa1.ro sau pe pagina de Facebook.



Sa castige cel mai bun!
Inapoi la lista de stiri