Horoscopul zilei

Leu
(23 Iulie - 22 August)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Flora intestinala are cel mai mare numar de bacterii din corpul uman.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Culmea orbului: Sa-si vada moartea cu ochii.

› vrei mai mult

Minimax – seriale noi in luna februarie

31 Ianuarie 2012


Bobiță si Buburuză

Din 7 februarie, zilnic

Berry, băiatul-șarpe, împreună cu Dolly, fetița-pasăre, sunt doi buni prieteni. Ei au parte de multe aventuri prezentate de-a lungul celor 13 scurte povestioare ale seriei. Cei doi își fac mereu noi prieteni și învață lucruri noi despre tot ceea ce îi înconjoară.




Viva Pinata



Din 25 februarie, în fiecare weekend

Acum puteți pătrunde în lumea minunată Piñata. Câteva mii de astfel de animăluțe trăiesc pe renumita insulă Piñata, scopul lor fiind să aducă bucurie petrecerilor pentru copii. Însoțește-i în aventuri pe Hudson, Fergy, Paulie și Franklin!


Viva Pinata



Bibi Blocksberg



Din 19 februarie, zilnic

În această serie, Bibi, pasionată de farse, are parte de numeroase aventuri alături de prietenii săi. Magia joacă un rol important în multe din lucrurile pe care fetița le face, însă adesea aceasta atrage după sine si probleme. Mama sa, la rândul ei vrăjitoare, este cea care rezolvă întotdeauna lucrurile.

În tot acest timp, Bibi se află într-un permanent conflict cu primarul Neustadt, un om leneș și incompetent.


Bibi Blocksberg

Grădina zoologică a lui Willa

Din 4 februarie, zilnic

Ce copil nu a adus acasă, măcar o dată, un cățeluș vagabond, un pui de pasăre sau un licurici într-un borcan? Ei bine, așa procedeaza și Willa. Până acum, această fetiță de 9 ani a adoptat o girafă, o familie de elefanți, un crocodil și multe alte animale exotice. Abia dacă a mai rămas spațiu liber în camera copilei!

În această serie veți putea urmări aventurile fetiței Willa, care intră mereu în bucluc și cu cât încearcă să găsească soluții, cu atât se afundă mai tare. Însă, datorită tatălui său răbdător și iubitor și întregii sale familii de animale, Willa reușește să învingă toate obstacolele, să tragă învățăminte din ce i se întâmplă și să se distreze mereu.

„Grădina zoologică a lui Willa” este o seria de desene animate scrisă de creatorul celebrelor desene „Oswald”.



Tărâmul uitat de timp - Marele îngheț

Duminica, 5 februarie

Atunci când familiile dinozaurilor rămân blocate într-o vale din cauza unei furtuni de zăpadă, este timpul pentru a fi luate măsuri drastice. Una dintre familii se vede nevoită să părăsească valea deoarece ceilalți consideră că ea consumă prea multă hrană.

Între timp, micuțul dinozaur și noul său prieten, Domnul Ticknose, pornesc în căutarea lui Spike plecat din vale pentru a fi alături de cei din specia sa.




Ben și Izzy



Din 18 februarie, în fiecare weekend

Această serie îi are ca personaje principale pe Ben și Izzy. Cei doi copii sunt purtați prin timp și învață foarte multe lucruri despre istorie.

„Ben & Izzy” este o poveste despre lăcomie versus cinste, o poveste despre trecut și despre cele mai importante valori din viață. La un alt nivel, putem spune că este o poveste despre cum să înveți să te porți si să îi apreciezi pe cei de lângă tine.

Ben și Iyyz vor întâlni multe personaje istorice, iar aceste întâlniri îi ajută să rezolve un puzzle, să răspundă la o întrebare sau să găsească soluții pentru o problemă personală.

Datorită acestor călătorii în timp, Ben și Izzy întâlnesc figuri istorice renumite, iau lecții despre istorie și cultură si învață cum să se aprecieze reciproc. Acest serial are un puternic rol educațional, prietenia și călătoriile celor doi fiind metafore pentru toleranță și înțelegere.



Ben și Izzy

Curiosul George

Din 1 februarie, zilnic

Povestea curiosului George este simplă dar foarte haioasă. George este o maimuțică africană, crescută de Omul cu Pălărie Galbenă. Aceasta a încercat din răsputeri să aibă grijă de George, dar întotdeauna au apărut complicații. Și toate acestea deoarece naivitatea și curiozitatea lui George îl bagă mereu în bucluc.



Eu, Eloise

Din 12 februarie, în fiecare weekend

În elegantul hotel Plaza din New York trăiește o fetiță care are o viață demnă de invidiat pentru majoritatea copiilor, căci ea este prințesa neoficială a hotelului. Fetița, înzestrată cu o imaginație bogată, este plină de energie, astfel încât nimeni nu se poate plictisi în compania sa. Pentru ea tot orașul este un mare teren de joacă. Vrei să iei si tu parte la aventurile lui Eloise, într-un imens oraș animat?

Urmăreste-ne la Minimax!



Maimu vede, Maimu face

Din 28 februarie, de luni până vineri

Cu eroii adevărați și personajele animate din Maimu vede, Maimu face, poți deveni și tu un mare maestru al imitației! Fiecare episod ne prezintă câte un animal pe care îl putem imita și cu care putem dansa și cânta în jungla îndepărtată, în deșert sau chiar la Polul Nord!

Maimu vede, Maimu face nu poate fi urmărit stând liniștit într-un singur loc!

Imitația este nemaipomenit de amuzantă.

Atenție! Acest ritm îi poate antrena și pe adulți!



Bob Constructorul: Pe locuri, fiți gata, construiți!

Din 27 februarie, de luni până vineri

Pe Minimax puteți urmări pentru noile aventuri ale harnicului maistru Bob.

Timp de zece ani, Bob Constructorul a săpat și a construit drumul către inimile a milioane de copii din întreaga lume.

Sub conducerea sa, chiar și cele mai grele lucrări par a fi niște distracții în parc. Nu e de mirare că cei mai buni prieteni și utilajele sale îl ajută cu asa mare entuziasm.

În noua serie “Bob Constructorul: pe locuri, fiți gata, construiiți!”, Bob accept o nouă provocare. El va redeveni un constructor modest și  va lucra la Fixham, un oraș port.

Alături de el vor fi Wendy și întreaga sa echipă: excavatorul Scoop, macaraua Lofty, basculanta Muck, compresorul Roley, mixerul Dizzy, Scratch – copilul excavator și basculanta Robber. Cu toții sunt nerăbdători să înceapă treabă. Bob Constructorul ne arată de fiecare dată satisfacția muncii bine făcută.

Dacă vrei să-l vezi pe Bob în acțiune: „Pe locuri, fiți gata, Minimax!“




Tărâmul uitat de timp: insula misterioasă

Duminica, 5 februarie

După ce un roi de lăcuste a coborât în Great Valley și a devorat toate plantele, transformând ținutul

într-un adevărat pustiu, locuitorii trebuie să caute un alt loc pentru a supraviețui până ce plantele mâncate de lăcuste se vor regenera. Insectele au lăsat în urma lor totul devastat iar dinozaurii nu mai pot găsi hrana necesară. După zile întregi de căutări, în turmă încep certurile, aceasta fiind pe punctul de a se separa. Câțiva dinozauri mici se hortărăsc să plece în căutarea unui loc plin de plante cu care să se poată hrăni. Pe drum, în urma lor, ei lasă câteva semne pentru ca adulții să îi poată urma. După un timp de mers, aceștia ajung la ocean. Acolo


găsesc o insulă verde legată de continent printr-un pod îngust. În drumul lor se produce un Tsunami care nu le mai permite să-și continue călătoria.


Tărâmul uitat de timp: insula misterioasă

Izolați pe insulă, ei se gândesc să pună în practică ideea dată de Cera: să folosească un buștean pe post de barcă pentru a se întoarce pe continent. Dar când un Megalodon, un crocodil cu dinții ascuțiți, îi atacă, micuții dinozauri se sperie și se întorc pe insulă. În noaptea ce urmează, gândurile îi năpădesc atât pe cei râmași acasă, cât și pe eroii noștri.

În dimineața următoare, copiii de trezesc și văd umbra crocodilului. Când dau să plece, realizează că sunt blocați de stânci înalte. Speriați, încearcă să se ascundă, însă la scurt timp îl recunosc pe crocodil ca fiind Chomper, cu care se împrieteniseră cu ceva timp în urmă. Dornic să îi ajute, el îi ascunde de părinții săi, gata oricând să îi atace. Dar când Cera se arată neîncrezătoare în Chomper, acesta se întristează și pleacă. Imediat Littlefoot îl urmează cu intenția de a-și ceare scuze, dar este întrerupt de mama crocodilului. Contrar așteptărilor, aceasta nu face altceva decât să îl adulmece și să plece.

Între timp, un alt crocodil care trăiește pe insulă, îi găsește pe micuți și îi atacă. Deși Chomper încearcă să își ajute prietenii, crocodilul cel mare îl învinge. Din fericire, părinții acestuia îi vin în ajutor, dar în lupta lor cei doi cad în ocean. Littlefoot se aruncă după Chomper, care era luat de curenții din apă. În zare apare Elsie, un dinozaur ce îi salvează de la înec.

Întorși într-un final pe insulă, micuții dinozauri află că părinții lor au găsit un loc verde și luxuriant, unde ar putea sta o vreme până când plantele din Great Valley vor crește la loc.
Inapoi la lista de stiri