Cultura generala

Anual pentru fiecare persoana din lume se toarna 1 tona de ciment.

› vrei mai mult

Minimax – seriale noi in luna februarie

31 Ianuarie 2012


Bobiþã si Buburuzã

Din 7 februarie, zilnic

Berry, bãiatul-ºarpe, împreunã cu Dolly, fetiþa-pasãre, sunt doi buni prieteni. Ei au parte de multe aventuri prezentate de-a lungul celor 13 scurte povestioare ale seriei. Cei doi îºi fac mereu noi prieteni ºi învaþã lucruri noi despre tot ceea ce îi înconjoarã.
Viva PinataDin 25 februarie, în fiecare weekend

Acum puteþi pãtrunde în lumea minunatã Piñata. Câteva mii de astfel de animãluþe trãiesc pe renumita insulã Piñata, scopul lor fiind sã aducã bucurie petrecerilor pentru copii. Însoþeºte-i în aventuri pe Hudson, Fergy, Paulie ºi Franklin!


Viva PinataBibi BlocksbergDin 19 februarie, zilnic

În aceastã serie, Bibi, pasionatã de farse, are parte de numeroase aventuri alãturi de prietenii sãi. Magia joacã un rol important în multe din lucrurile pe care fetița le face, însã adesea aceasta atrage dupã sine si probleme. Mama sa, la rândul ei vrãjitoare, este cea care rezolvã întotdeauna lucrurile.

În tot acest timp, Bibi se aflã într-un permanent conflict cu primarul Neustadt, un om leneº ºi incompetent.


Bibi Blocksberg

Grãdina zoologicã a lui Willa

Din 4 februarie, zilnic

Ce copil nu a adus acasã, mãcar o datã, un cãþeluº vagabond, un pui de pasãre sau un licurici într-un borcan? Ei bine, aºa procedeaza ºi Willa. Pânã acum, aceastã fetiþã de 9 ani a adoptat o girafã, o familie de elefanþi, un crocodil ºi multe alte animale exotice. Abia dacã a mai rãmas spaþiu liber în camera copilei!

În aceastã serie veþi putea urmãri aventurile fetiței Willa, care intrã mereu în bucluc ºi cu cât încearcã sã gãseascã soluþii, cu atât se afundã mai tare. Însã, datoritã tatãlui sãu rãbdãtor ºi iubitor ºi întregii sale familii de animale, Willa reuºeºte sã învingã toate obstacolele, sã tragã învãțãminte din ce i se întâmplã ºi sã se distreze mereu.

„Grãdina zoologicã a lui Willa” este o seria de desene animate scrisã de creatorul celebrelor desene „Oswald”.Tãrâmul uitat de timp - Marele îngheþ

Duminica, 5 februarie

Atunci când familiile dinozaurilor rãmân blocate într-o vale din cauza unei furtuni de zãpadã, este timpul pentru a fi luate mãsuri drastice. Una dintre familii se vede nevoitã sã pãrãseascã valea deoarece ceilalți considerã cã ea consumã prea multã hranã.

Între timp, micuþul dinozaur ºi noul sãu prieten, Domnul Ticknose, pornesc în cãutarea lui Spike plecat din vale pentru a fi alãturi de cei din specia sa.
Ben ºi IzzyDin 18 februarie, în fiecare weekend

Aceastã serie îi are ca personaje principale pe Ben ºi Izzy. Cei doi copii sunt purtaþi prin timp ºi învaþã foarte multe lucruri despre istorie.

„Ben & Izzy” este o poveste despre lãcomie versus cinste, o poveste despre trecut ºi despre cele mai importante valori din viațã. La un alt nivel, putem spune cã este o poveste despre cum sã înveþi sã te porþi si sã îi apreciezi pe cei de lângã tine.

Ben ºi Iyyz vor întâlni multe personaje istorice, iar aceste întâlniri îi ajutã sã rezolve un puzzle, sã rãspundã la o întrebare sau sã gãseascã soluții pentru o problemã personalã.

Datoritã acestor cãlãtorii în timp, Ben ºi Izzy întâlnesc figuri istorice renumite, iau lecþii despre istorie ºi culturã si învaþã cum sã se aprecieze reciproc. Acest serial are un puternic rol educaþional, prietenia ºi cãlãtoriile celor doi fiind metafore pentru toleranþã ºi înþelegere.Ben ºi Izzy

Curiosul George

Din 1 februarie, zilnic

Povestea curiosului George este simplã dar foarte haioasã. George este o maimuþicã africanã, crescutã de Omul cu Pãlãrie Galbenã. Aceasta a încercat din rãsputeri sã aibã grijã de George, dar întotdeauna au apãrut complicaþii. ªi toate acestea deoarece naivitatea ºi curiozitatea lui George îl bagã mereu în bucluc.Eu, Eloise

Din 12 februarie, în fiecare weekend

În elegantul hotel Plaza din New York trãieºte o fetiþã care are o viaþã demnã de invidiat pentru majoritatea copiilor, cãci ea este prinþesa neoficialã a hotelului. Fetiþa, înzestratã cu o imaginaþie bogatã, este plinã de energie, astfel încât nimeni nu se poate plictisi în compania sa. Pentru ea tot oraºul este un mare teren de joacã. Vrei sã iei si tu parte la aventurile lui Eloise, într-un imens oraº animat?

Urmãreste-ne la Minimax!Maimu vede, Maimu face

Din 28 februarie, de luni pânã vineri

Cu eroii adevãraþi ºi personajele animate din Maimu vede, Maimu face, poþi deveni ºi tu un mare maestru al imitaþiei! Fiecare episod ne prezintã câte un animal pe care îl putem imita ºi cu care putem dansa ºi cânta în jungla îndepãrtatã, în deºert sau chiar la Polul Nord!

Maimu vede, Maimu face nu poate fi urmãrit stând liniºtit într-un singur loc!

Imitaþia este nemaipomenit de amuzantã.

Atenþie! Acest ritm îi poate antrena ºi pe adulþi!Bob Constructorul: Pe locuri, fiți gata, construiți!

Din 27 februarie, de luni pânã vineri

Pe Minimax puteþi urmãri pentru noile aventuri ale harnicului maistru Bob.

Timp de zece ani, Bob Constructorul a sãpat ºi a construit drumul cãtre inimile a milioane de copii din întreaga lume.

Sub conducerea sa, chiar ºi cele mai grele lucrãri par a fi niºte distracþii în parc. Nu e de mirare cã cei mai buni prieteni ºi utilajele sale îl ajutã cu asa mare entuziasm.

În noua serie “Bob Constructorul: pe locuri, fiþi gata, construiiþi!”, Bob accept o nouã provocare. El va redeveni un constructor modest ºi  va lucra la Fixham, un oraº port.

Alãturi de el vor fi Wendy ºi întreaga sa echipã: excavatorul Scoop, macaraua Lofty, basculanta Muck, compresorul Roley, mixerul Dizzy, Scratch – copilul excavator ºi basculanta Robber. Cu toþii sunt nerãbdãtori sã înceapã treabã. Bob Constructorul ne aratã de fiecare datã satisfacþia muncii bine fãcutã.

Dacã vrei sã-l vezi pe Bob în acțiune: „Pe locuri, fiþi gata, Minimax!“
Tãrâmul uitat de timp: insula misterioasã

Duminica, 5 februarie

Dupã ce un roi de lãcuste a coborât în Great Valley ºi a devorat toate plantele, transformând þinutul

într-un adevãrat pustiu, locuitorii trebuie sã caute un alt loc pentru a supravieþui pânã ce plantele mâncate de lãcuste se vor regenera. Insectele au lãsat în urma lor totul devastat iar dinozaurii nu mai pot gãsi hrana necesarã. Dupã zile întregi de cãutãri, în turmã încep certurile, aceasta fiind pe punctul de a se separa. Câþiva dinozauri mici se hortãrãsc sã plece în cãutarea unui loc plin de plante cu care sã se poatã hrãni. Pe drum, în urma lor, ei lasã câteva semne pentru ca adulþii sã îi poatã urma. Dupã un timp de mers, aceºtia ajung la ocean. Acolo


gãsesc o insulã verde legatã de continent printr-un pod îngust. În drumul lor se produce un Tsunami care nu le mai permite sã-ºi continue cãlãtoria.


Tãrâmul uitat de timp: insula misterioasã

Izolaþi pe insulã, ei se gândesc sã punã în practicã ideea datã de Cera: sã foloseascã un buºtean pe post de barcã pentru a se întoarce pe continent. Dar când un Megalodon, un crocodil cu dinþii ascuþiþi, îi atacã, micuþii dinozauri se sperie ºi se întorc pe insulã. În noaptea ce urmeazã, gândurile îi nãpãdesc atât pe cei râmaºi acasã, cât ºi pe eroii noºtri.

În dimineaþa urmãtoare, copiii de trezesc ºi vãd umbra crocodilului. Când dau sã plece, realizeazã cã sunt blocaþi de stânci înalte. Speriaþi, încearcã sã se ascundã, însã la scurt timp îl recunosc pe crocodil ca fiind Chomper, cu care se împrieteniserã cu ceva timp în urmã. Dornic sã îi ajute, el îi ascunde de pãrinþii sãi, gata oricând sã îi atace. Dar când Cera se aratã neîncrezãtoare în Chomper, acesta se întristeazã ºi pleacã. Imediat Littlefoot îl urmeazã cu intenþia de a-ºi ceare scuze, dar este întrerupt de mama crocodilului. Contrar aºteptãrilor, aceasta nu face altceva decât sã îl adulmece ºi sã plece.

Între timp, un alt crocodil care trãieºte pe insulã, îi gãseºte pe micuþi ºi îi atacã. Deºi Chomper încearcã sã îºi ajute prietenii, crocodilul cel mare îl învinge. Din fericire, pãrinþii acestuia îi vin în ajutor, dar în lupta lor cei doi cad în ocean. Littlefoot se aruncã dupã Chomper, care era luat de curenþii din apã. În zare apare Elsie, un dinozaur ce îi salveazã de la înec.

Întorºi într-un final pe insulã, micuþii dinozauri aflã cã pãrinþii lor au gãsit un loc verde ºi luxuriant, unde ar putea sta o vreme pânã când plantele din Great Valley vor creºte la loc.


Inapoi la lista de stiri

PROPUNE O STIRE


Clopotel.ro utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta ta pe website-ul nostru. Prin click pe butonul "Accepta" accepti utilizarea modulelor cookie. Daca ai nevoie de mai multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politica de confidentialitate