Cultura generala

Pluto, ca asezare in harta Sistemului nostru Solar, este pozitionata dupa Neptun, fiind a noua. In cea mai mare a timpului, Pluto este mai departe de Soare decat oricare din cele opt planete ale Sistemului Solar, dar datorita excentricitatii orbitei, timp de 20 de ani din cei 249 cat dureaza miscarea sa de revolutie, Pluto este mai aproape de Soare decat Neptun (a opta planeta a Sistemului Solar).

› vrei mai mult

Kenton Duty din "Totul pentru dans" – Chestionar de Sarbatori 2011

22 Decembrie 2011

Kenton Duty

Ce planuri ai de sãrbãtori si unde ti le vei petrece?

Intentionez sã îmi petrec sãrbãtorile acasã în Plano, Texas!  Astfel voi putea petrece mai mult timp cu verii mei, bunica si cel mai bun prieten.Respectati vreo traditie în familie?

Respectãm câteva!  De exemplu, familia din partea tatei întotdeauna se reuneste pentru a sãrbãtori Crãciunul în weekend-ul de dinaintea Crãciunului. De asemenea, participãm la slujba din Ajunul Crãciunului la biserica noastrã. Dupã slujbã, mergem acasã si prãjim pe grãtar burgeri vegetarieni. Fiind Crãciunul, facem un tort pentru a sãrbãtori Nasterea lui Iisus.

 

Care sunt câteva dintre felurile de mâncare traditionale pe care tu si familia ta le gãtiti?

Sunt câteva feluri de mâncare pe care întotdeauna astept sã le mãnânc pe durata sãrbãtorilor. Bunica coace si decoreazã prãjiturele fãcute în casã. Mãtusa mea face cel mai bun piure de cartofi pe care l-ati mâncat vreodatã! Mama mea gãteste cea mai bunã tocanã de cartofi dulci, iar eu fac tortul Gooey al lui Paula Dean.Care este decoratiunea ta favoritã de Crãciun?

Decoratiunea mea favoritã este scena nasterii în aer liber care a apartinut strãbunicii mele! Este grozavã.Care este cântecul si filmul tãu preferat de Crãciun?

Familia mea are douã.  Unul este filmul de Crãciun în care am jucat numit "Christmas in Paradise," iar celãlalt se numeste "Annabelle's Wish."

Cântecul meu preferat este "All I Want For Christmas."

 

Care este cel mai frumos cadou pe care l-ai primit vreodatã?

Țin minte cã într-un an de Crãciun am primit un mountain bike. Îmi plãcea foarte mult sportul, iar pãrintii mei m-au surprins cu o bicicletã foarte drãgutã.

 

Ce ai pe lista de dorinte anul acesta?

Întotdeauna mã simt binecuvântat. Ar fi frumos sã primesc o chitarã nouã. Niciodatã nu sunt suficiente!

 

Povesteste-ne despre cea mai frumoasã amintire de sãrbãtori.

Este grozav si memorabil sã mã reunesc cu surorile, verii si bunica acasã la mãtusa si unchiul meu. Facem acest lucru de când mã stiu! Atunci când trãia strãbunica mea, ne jucam cu totii BINGO! Era atât de distractiv si totodatã o modalitate de a participa si de a fi competitivi pentru toate vârstele!Dacã ai putea sã îti petreci sãrbãtorile oriunde, unde si cu cine ti le-ai petrece?

Deoarece familia mea adorã vacantele la mare, mi-ar plãcea sã merg pe o insulã exoticã, tropicalã si caldã cu familia mea si câtiva prieteni buni.


Inapoi la lista de stiri

PROPUNE O STIRE


Clopotel.ro utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta ta pe website-ul nostru. Prin click pe butonul "Accepta" accepti utilizarea modulelor cookie. Daca ai nevoie de mai multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politica de confidentialitate