Cultura generala

Ultimii dinti care apar sunt molarii de minte. Acestia apar la varsta maturitatii.

› vrei mai mult

Cercetasii Baneasa Kids Club!

04 Ianuarie 2012
Sâmbata, 7 ianuarie, membrii Baneasa Kids Club sunt asteptati la prima întâlnire a clubului din anul acesta. Cu coifurile verzi bine fixate pe cap, copiii se vor transforma în adevarati cercetasi. Vor învata sa foloseasca busolele, vor gasi, cu ajutorul acestora indiciile ascunse în jungla Kids Club si vor identifica punctele cardinale.Sâmbata, începând cu ora 11.00, copiii se vor întâlni în locaþia din Grand Cinema Digiplex. Timp de doua ore vor avea parte de numeroase surprize si vor fi implicati în cele mai captivante jocuri.


Cercetasii Baneasa Kids Club!

Pentru a participa la eveniment este nevoie de o confirmare, iar aceasta poate fi facuta la www.baneasakidsclub.ro.   Pâna atunci însa, copiii mai au o saptamâna în care pot participa la Tombola Baneasa Kids Club. Trebuie doar sa cumpere în valoare de minim 150 lei din magazinele de copii din Baneasa Shopping City si sa vina cu bonurile fiscale si cardul de membru la birourile de informatii din centrul comercial pentru a câstiga un minunat premiu. Tombola este valabila pâna pe data de 8 ianuarie 2012.


Cercetasii Baneasa Kids Club!

Mai multe informaþii despre Baneasa Kids Club, despre evenimentele si concursurile organizate, alaturi de fotografiile de la întâlniri puteþi gasi oricând pe site.Întâlnirea din 7 ianuarie face parte dintr-o serie de evenimente organizate de Baneasa Kids Club, în prima sâmbata din fiecare luna. Copiii cu vârste între 4 ºi 10 ani înscriºi in club vor participa la diverse activitaþi interesante, ateliere ºi petreceri.


Cercetasii Baneasa Kids Club!

Înscrierea în Baneasa Kids Club este gratuita ºi foarte simpla. Este suficient sa completaþi formularul disponibil atât la birourile de informaþii din Baneasa Shopping City, cât ºi online, pe www.baneasakidsclub.ro.Inapoi la lista de stiri

PROPUNE O STIRE


Clopotel.ro utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta ta pe website-ul nostru. Prin click pe butonul "Accepta" accepti utilizarea modulelor cookie. Daca ai nevoie de mai multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politica de confidentialitate