Horoscopul zilei

Taur
(21 Aprilie - 21 Mai)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

America este continentul unde sunt cele mai multe plante carnivore.

› vrei mai mult

Bancul zilei

I: De ce nu a stiut o blonda sa adune 10 cu 7 pe calculator?

R: Pentru ca nu gasea tasta 10.

› vrei mai mult

Cartoon Network iti face programul in decembrie!

23 Noiembrie 2011
Duncan – stăpânul focului

PREMIERA FILMULUI: Sâmbătă, 24 decembrie, la ora 16:00.

Reluare: duminică, 25 decembrie, la 10:05.

În cadrul programului special Cartoon Network Cinema de vacanță

T.O. Firebreather


Duncan – stăpânul focului

Inspirat din cartea de benzi desenate creată de Phil Hester & Andy Kuhn, Duncan – stăpânul focului spune povestea lui Duncan Rosenblatt, un băiat de 16 ani ai cărui părinți sunt separați. Margaret este o mamă absolut normală care își crește băiatul într-o casă din suburbii, iar tatăl, Belloc, este un dragon imens, dintr-o specie numită Kaiju, a cărei asemănare cu Godzilla este izbitoare.



Belloc era liderul Kaiju, iar atunci când a izbucnit războiul dintre Kaiju și oameni numai dragostea lui pentru Margaret a fost cea care a împedicat distrugerea ambelor tabere. După terminarea războiului, toți dragonii Kaju s-au făcut nevăzuți, iar Margaret a fost nevoită să-l crească singură pe Duncan, încercând să-i ofere un mediu în care să se dezvolte cât mai frumos. Chiar dacă dragonii au dispărut, omenirea se teme în continuare de posibila lor reapariție, astfel că a fost înființată o agenție care să monitorizeze încontinuu situația. Margaret a încheiat o înțelegere cu agenția, iar agentul “Blitz” Barnes e mereu cu ochii pe Duncan.



Duncan e un licean obișnuit… cu excepția tenului oarecum portocaliu și a temperamentului incendiar. Transferat la un liceu nou, se împrietenește cu Isabel și Ken și se îndrăgostește de cea mai frumoasă fată din școală – Jenna.

Știind că Duncan a împlinit vârsta la care poate înțelege responsabilitățile, Belloc pornește în căutarea fiului său. Speranța lui cea mai fiebinte este că Duncan va îndrăgi lumea Kaiju și va accepta să devină moștenitorul tronului. Dar lucrurile nu sunt atât de simple…



GAFIELD Sezonul 1

PREMIERA: Luni, 12 decembrie, la 16:10

Difuzare: De luni până vineri la 16:10 și 08:40

Episoadele 1-52



Garfield este un motan adorabil care locuiește cu Jon, un creator de desene animate, și Odie, un câine pe cât de simpatic pe atât de prostuț. Se știe că de obicei oamenii adoptă animalele de companie, dar în cazul lui Garfield regulile nu se aplică: el e stăpânul în casă și, ajutat și de atitudinea lui inimitabilă, succesul e garantat.



Leneș, egoist, morocănos și cam plinuț, motanul are câteva mari pasiuni: să mănânce, să doarmă, să se uite la TV și să facă haz de Odie. E cât sepoate de sigur pe el, înfumurat și independent și nu răspunde la chemările lui Jon decât atunci când știe sigur că primește ceva…cum ar fi lasagna! Cu toate astea, nu vă lăsați păcăliți: are o inimă de aur și n-ar lăsa pe nimeni să se atingă de Odie sau de Pooky (ursulețul lui din pluș).



Filosofia lui Garfield ar putea fi rezumată astfel: „Nu am întotdeauna dreptate, dar nu mă înșel niciodată!”



Garfield se crede centrul Universului și dacă cineva sau ceva îi strică liniștea, va avea grijă să nu lase lucrurile așa. Garfield are câte o replică isteață pentru orice și reușește mereu să stârnească hohote de râs.



HERO FACTORY 3 episoade

PREMIERA: Sâmbătă, 17 decembrie, la 19:10

Reluare:  Duminică, 18 decembrie, la 10:05

În cadrul programului special Cartoon Network Cinema de vacanță

Bun-venit în HERO FACTORY! Locul în care sunt construiți cei mai avansați și pricepuți eroi din Univers, cei care trebuie să salveze omenirea de amenințările Răului. Stormer, liderul echipei Alfa, este cel mai bun și cel mai puternic erou din Hero Factory. 

Un nou recrut a fost trimis să-și finalizeze antrenamentul sub îndrumarea lui Stormer și a echipei lui. Furno pare a fi de departe cel mai bun recrut din Hero Factory, asta dacă excludem perioada când Stormer era la rândul lui începător. Ia foarte în serios antrenamentele, încearcă din răsputeri să se ridice la înălțimea așteptărilor lui Stormer și muncește foarte mult să demonstreze că e bun, alături de cei doi prieteni ai lui, și ei recruți, Breez și Surge. Când eroii participă la primele lor misiuni împreună își dau seama că cei cu care luptă lucrează pentru cineva. Cineva din trecutul lui Stormer, care are un plan malefic: să-l distrugă pe Stormer odată cu Hero Factory.





PROGRAM SPECIAL CINEMA DE VACAN?? CARTOON NETWORK



Cele mai bune filme pentru o vacanță frumoasă de iarnă!

De joi, 22 decembrie, până duminică, 15 ianuarie.

Zilnic, de la 10:05 și 17:00.



    LISTA    PREMIERELOR

Vineri, 23.12 la ora 17:00 și sâmbătă, 24.12 la ora 10:05

Calmează-te, Scooby-Doo! (T.O. Chill out Scooby-Doo) - Film

Gașca pleacă în vacanță la Paris, dar lucrurile iau o întorsătură neplăcută când Scooby și Shaggy pierd avionul și ajung într-o expediție în Himalaya. Pe lângă faptul că trebuie să se pregătească pentru sporturi extreme, vor fi nevoiți să-l înfrunte și pe fiorosul Monstru al Zăpezii.



Sâmbătă, 24.12 la ora 17:00 și duminică, 25.12 la ora 10:05

Duncan- stăpânul focului (T.O. Firebreather)  - Film



Vineri, 30.12 la 17:00 și sâmbătă, 31.12, la 10:05

Scooby-Doo și sabia samuraiului (Scooby-Doo and the Samurai Sword) - Film

Gașca pleacă la Tokio, unde Daphne trebuie să participe la o competiție de arte marțiale. Din păcate o sabie antică a fost furată, iar echipa Mistery Inc. trebuie să ajute la elucidarea misterului. Shaggy și Scooby sunt cei aleși să se antreneze cu maestrul de arte marțiale Dragonul Verde, singurul care știe cum poate fi învins hoțul sabiei – Samuraiul Negru.



Duminică 1 ianuarie la ora 17:00 și luni 2 ianuarie la ora 10:05

Scooby-Doo 2: Monștri dezlănțuiți (T.O Scooby-Doo 2: Monsters Unleashed) - Film

Gașca misterelor e din nou în lumina reflectoarelor. În Scooby-Doo 2: Monștri dezlănțuiți, Fred (Freddy Prinze Jr.), Daphne (Sarah Michelle Gellar), Velma (Linda Cardellini), Shaggy (Matthew Lillard) și Scooby-Doo (voce: Neil Fanning), pornesc pe urmele unui pterodactil și ale unui individ mascat, în vreme ce trebuie să lupte și pentru a-și apăra onoarea lor de detectivi geniali.


Inapoi la lista de stiri