Horoscopul zilei

Scorpion
(23 Octombrie - 21 Noiembrie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Pe 20 iunie 1969 Neil Armstrong Alden a pasit pentru prima oara pe luna.

› vrei mai mult

Bancul zilei

-Care-i culmea barfei?
-Mutu i-a spus surdului ca orbul l-a vazut pe olog fugind!

› vrei mai mult

August de vis cu programele Disney Channel

26 Iulie 2011
"MAGICIENII DIN WAVERLY PLACE": MAGICIENI VS VARCOLACI

Episod special, sambata 13 august de la ora 12:00



 Sambata, 13 august, Disney Channel va transmite in premiera un episod special de o ora din "Magicienii din Waverly Place", "Magicieni Vs Varcolaci" la ora 12:00. In acest episod special, Alex, Mason si Max pornesc alaturi de Justin intr-o aventura pentru a o gasi pe Juliet (prietena lui Justin), care a disparut de cand a fost transformata intr-o mumie.


"MAGICIENII DIN WAVERLY PLACE": MAGICIENI VS VARCOLACI

Familia Russo se aseamana mult cu familiile din cartierul lor din Manhattan, cu o singura diferenta semnificativa…ei se trag dintr-o linie lunga de magicieni, iar acum, cei trei adolescenti ai casei – Justin (David Henrie), Alex (Selena Gomez) si Max (Jake T. Austin) – trebuie sa invete sa isi slefuiasca puterile magice altfel, risca sa le piarda in curand.



Aflati ce se intampla in acest episod inspaimantator, sambata 13 august de la ora 12:00 si in reluare de la ora 16:30.



HANNAH-OKE

Program special, in zilele saptamanii de la ora 07:15



De luni pana vineri in luna august, Disney Channel va transmite episoade duble si videoclipuri din "Hannah Montana" de la ora 07:15.



Serialul "Hannah Montana" o urmareste pe Miley Stewart, o tanara de 14 ani din Tennessee, care traieste acum in Malibu, California cu fratele mai mare Jackson si tatal Robby, compozitor. Impreuna cu prietenii ei cei mai buni, Lilly si Oliver, Miley isi face drum prin reteaua complicata a vietii la scoala – de la a lua note bune, a-l impresiona pe baiatul de care ii place, la a fi acceptata de diferitele cercuri sociale.



Miley traieste o viata dubla ca artista pop Hannah Montana. Desi Miley se simte uneori incomod ca adolescenta, ea trece printr-o transformare atunci cand canta pe scena ca Hannah. Calatoreste prin toata lumea, bucurand fanii cu muzica scrisa de managerul/tatal ei. Desi stralucirea si faima au avantajele lor – limuzine, haine frumoase si intalniri cu celebritatile, Miley isi doreste cel mai mult sa fie tratata ca orice alt adolescent si sa traiasca viata tipica a adolescentilor de varsta ei.



Ia microfonul in august si canta de luni pana vineri cu

Hannah-oke de la ora 07:15.



"SUNT IN FORMATIE": NEVASTRUICA PE PUNTE

Episod special, sambata 6 august 2011 la ora 08:30



Sambata, 6 august la ora 08:35 Disney Channel va transmite in premiera episodul special "Nevastruica pe punte" unde actorii din "Sunt in formatie" apar in "Ce viata minunata pe punte". 


"SUNT IN FORMATIE": NEVASTRUICA PE PUNTE

In speranta de a reusi sa cante pe una din multele sale arene de concert, Nevastruica Rock se imbarca pe SS. Tipton pentru a canta pentru insusi Dl. Tipton.  Dupa ce legatura lui Ash cu vechiul sau prieten Moseby esueaza, Weasels trebuie sa isi puna creativitatea la lucru pentru a trece de agentii de securitate. Se prefac a fi o trupa de circ pe nume Krazy Kouriskazi Brothers, dar cand se afla ca adevaratii Kouriskazis sunt o banda de hoti, Weasels trebuie sa fuga!



"Nevastruica pe punte" va avea premiera sambata 6 august la ora 08:30 si in reluare de la ora 12:30.





"MULAN"

Premiera filmului, sambata 20 august 2011 la ora 09:30



Cel de-al 36-lea lung-metraj animat de la Disney, "Mulan" prezinta aventurile indraznete ale unei tinere chinezoaice al carei spirit de nestapanit intra in conflict cu societatea ei traditionala. Cand tara intra in razboi impotriva armatei invadatoare a hunilor, Mulan cauta in adancul sufletului, ia notificarea de incorporare a tatalui ei bolnav si se alatura armatei chineze pentru a-i salva viata. Cu sprijinul lui Mushu, curajosul dragon care sufla foc si isi doreste sa fie protectorul ei, Mulan se deghizeaza in barbat, se antreneaza sa devina un razboinic curajos si disciplinat si, intr-un act de curaj indraznet si altruist, aduce victoria tarii si onoare familiei sale.


"MULAN"

Salveaza ziua in august si nu pierde premiera filmului "Mulan" sambata 20 august la ora 09:30 si in reluare de la 18:00.



DUMINICA "VIATA IN ACVARIU"

Program special, in fiecare duminica in luna august de la 08:00 si 15:30



Inoata alaturi de cei trei pestisori preferati in trei episoade din "Viata in acvariu" in fiecare duminica in luna august de la 08:00 si 15:30.



Aceasta comedie inventiva de desene animate, a carei actiune se desfasoara intr-un acvariu urias din Bud’s Pet Shop, prezinta viata de liceu prin ochii a trei BFF (best fish friends-cei mai buni prieteni pestisori), Bea, Milo si Oscar.



Impreuna, acestia trec prin provocarile si victoriile tipice ale vietii, inclusiv prietenii, intalniri si sporturi. Ei trebuie sa faca fata si unor situatii putin mai ciudate, cum ar fi atacurile homarilor uriasi si, utilizand costume speciale pentru pamant,excursii cu scoala la custile cu hamsteri.



Nu pierdeti episoade triple din "Viata in acvariu" in fiecare duminica din luna august la ora 08:00 si 15:30.



AGENT SPECIAL OSO: TREI PASI SANATOSI

Nou interstitial, in fiecare marti si joi in august la ora 15:00



In august, Disney Junior prezinta un nou interstitial, "Agent Special Oso: Trei pasi sanatosi". 

In aceste noi episoade scurte, Agentul Special Oso isi trimite camera-gargarita, Shutterbug, pentru a gasi copii adevarati care au urmat cei trei pasi speciali acasa pentru a realiza o sarcina precum prepararea unei salate, rotirea unui cerc sau realizarea unui puzzle. 

Urmariti in fiecare marti si joi in august de la 15:00 "Agent Special Oso: 3 pasi sanatosi".



VINERI "PHINEAS SI FERB"

Episoade in premiera, in fiecare vineri in luna august la ora 18:00



Nu pierdeti episoadele triple din "Phineas si Ferb" in fiecare vineri in luna august de la ora 17:00 cu un episod nou de la ora 18:00.



In aceasta comedie animata, nu exista o zi de vara obisnuita, cu cei doi frati vitregi Phineas si Ferb care isi duc visele la extrem prin constructia unui roller coaster gigantic in propria lor curte, printre alte aventuri. Ei reusesc intotdeauna sa o deranjeze pe sora lor adolescenta, Candice, care incearca sa ii parasca mamei, doar ca nu are niciodata nici o dovada pentru a-i prinde pe cei doi in flagrant. Intre timp, ornitorincul natang al familiei, Perry, duce o viata dubla ca agent secret si se confrunta cu raul Dr. Doofenshmirtz in fiecare episod.

Nu pierdeti noile episoade din "Phineas si Ferb" in fiecare vineri in luna august de la ora 18:00.
Inapoi la lista de stiri