Horoscopul zilei

Berbec
(21 Martie - 20 Aprilie)


› vrei zodia ta

Cultura generala

Furtunarii isi construiesc cuiburile pe insulele din apropierea Australiei, pornind apoi intr-o calatorie de 7 luni in jurul Pacificului de Nord, fiind ajutati de vant ca sa-si duca drumul la bun sfarsit.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Bula se intalneste pe strada cu un prieten care il intreaba:
- Bula, am auzit ca ti-a murit soacra. Ce-a avut?
- Ceva bijuterii, un televizor si putine economii...
- Nu asta te-am intrebat. Ce i-a lipsit?
- Pai, masina, o casa sau un apartament proprietate personala...
- Bula, de ce a murit?
- A fost la noi in vizita, eu i-am spus sa mearga in pivnita sa duca niste cartofi, sa facem pireu. A cazut pe scari si si-a rupt gatul.
- Ce ghinion! Si ce-ati facut?
- Macaroane cu branza.

› vrei mai mult

Au aparut revistele Terra Magazin, Doxi si Pipo de februarie!

06 Februarie 2012
Nu ratati numarul de februarie Terra Magazin – Cea mai citita revista romaneasca de popularizare a stiintelor! Revista contine setul 6 din seria de 10 harti si articole care formeaza colectia Carpatii Romanesti 3D (Masivul PARANG) + fotografii 3D!


Au aparut revistele Terra Magazin, Doxi si Pipo de februarie!

Doxi - Revista pentru copii numarul 1 in Romania!  Tema numarului de februarie: Viata la Castel. Contine gratuit ochelari 3 D si un CD supriza cu un documentar educational!



Pipo – Publicatia pentru prescolari numarul 1 in Romania! Acest numar propune proiectul CALATORIE IN TIMP,  aferent temei curriculare CUM A FOST, ESTE SI VA FI AICI PE PAMANT?CONTINUTUL REVISTEI e structurat in 25 de fise de lucru, repartizate pe domenii experientiale: limba si comunicare, stiinte, om si societate, estetic și creativ. Revista contine gratuit un ceas de jucarie!
Inapoi la lista de stiri