Cultura generala

Empire State Building are in componenta sa peste 10 milioane de caramizi.

› vrei mai mult

Horoscop

Berbec
Berbec
Taur
Taur
Gemeni
Gemeni
Rac
Rac
Leu
Leu
Fecioara
Fecioara
Balanta
Balanta
Scorpion
Scorpion
Sagetator
Sagetator
Capricorn
Capricorn
Varsator
Varsator
Pesti
Pesti

Nu mai este pentru nimeni un secret faptul ca astrele au o influenta foarte mare in viata noastra: de la nastere, copilarie si maturitate, astrele ne impun ritmul intr-un mod subtil, imperceptibil. Un vechi proverb spune ca "Astrele guverneaza omul dar inteleptul guverneaza stelele".

Nu este deci de mirare interesul oamenilor pentru astrologie si pentru viitorul fiecaruia.


Horoscopul copiilor

22 Martie 2018


BERBEC (21 Martie - 20 Aprilie)
Eşti plin de solicitudine şi te arăţi dispus să cooperezi in orice plan, chiar şi in acelea in care nu eşti pe deplin de acord cu ideile vehiculate. Eşti persoana cea mai conştientă de importanţa dialogului paşnic pentru a redresa situaţia de faţă, tocmai de aceea eşti tu primul care cedează in cazul in care atmosfera devine apăsătoare. Ce rost să o ţii doar pe a ta, cand se poate discuta şi altfel? Ideile pe care le propui sunt menite să aducă totul la normal, dar prezintă-le calm.
www.acvaria.com
[sus]  

TAUR (21 Aprilie - 21 Mai)
Ai ocazia de a povesti de un succes din trecut care stă la baza reuşitei tale de astăzi. Mai sunt incă persoane care n-au auzit de unde provii, ce ai făcut in trecut, cu ce te-ai lăudat in anii anteriori, deci scoate-ţi palmaresul de la naftalină şi spune singur care iţi sunt realizările mai vechi. Dacă tu nu spui, cine s-o facă? Lasă modestia la o parte şi spune celor dispuşi să asculte prin ce etape ai trecut pană ai ajuns aici. Poţi fi un exemplu şi pentru alţii care incă mai vaslesc din greu să te ajungă!
www.acvaria.com
[sus]  

GEMENI (22 Mai - 21 Iunie)
Eşti tras in prea multe direcţii şi nu te poţi concentra eficient, aşa cum vor colegii tăi de la tine. Incearcă să le dai impresia că eşti un om de incredere, că iţi asumi responsabil toate sarcinile care iţi revin, chiar dacă, in sinea ta, eşti neatent şi pus pe glume. In anumite medii trebuie să imbraci haina omului serios care lasă o impresie ireproşabilă, altfel vei fi imediat etichetat greşit. Ia lucrurile mai in serios!
www.acvaria.com
[sus]  

RAC (22 Iunie - 22 Iulie)
Fii mai indulgent cu tine, nu te mai critica atata şi nici nu-ţi trece in revistă doar limitele, neputinţa şi defectele. Nu meriţi asemenea tratament sever cu privire la propria persoană, chiar dacă te simţi cu musca pe căciulă cumva. Arată-te dispus să te ierţi pe tine insuţi, să te iubeşti aşa cum eşti, fără să-ţi ie pe umeri toate erorile omenirii. Nu ai de ce să te impovărezi cu atatea probleme, chiar şi cu cele de care nu te faci responsabil, şi incearcă să faci pace cu tine. Ar fi bine să te priveşti prin ochii celor care te iubesc aşa cum eşti, cu bune şi rele ca să mai imblanzeşti tonul cu care te critici singur.
www.acvaria.com
[sus]  

LEU (23 Iulie - 22 August)
Ai mare grijă la bunurile tale, la ceea ce reprezintă acum averea ta cea mai de preţ, la cei care sună azi la uşa ta, pentru că e posibil ca cineva să atenteze la proprietatea ta. Ia-ţi măsuri de precauţie, nu crede in cei mincinoşi şi făţarnici, pentru că numai tu ştii cum să te protejezi de intruşi. Unii incearcă să ţi se bage pe sub piele, să te tragă de limbă, să-ţi afle secretele cele mai valoroase, dar tocmai pentru că eşti pus in gardă, ar fi bine să taci şi să-i ţii pe toţi la distanţă. Nici nu ştii care sunt intenţiile unora care spun vrute şi nevrute doar ca să obţină pe nedrept ceva din ceea ce iţi aparţine.
www.acvaria.com
[sus]  

FECIOARA (23 August - 21 Septembrie)
Anturajul nefast in care te afli este cel mai rău lucru care ţi se poate intampla, ca atare, dacă vrei o zi de succes, alege-ţi cu mai multă grijă companionii. Ai ghinionul de a atrage langă tine oameni care se plang intruna de orice, care nu sunt de acord cu nimic, care nu ştiu altceva decat să critice şi să strice şi cheful altora cu atitudinea lor negativistă. Dacă te prind intr-o pasă sensibilă, există riscul să te molipseşti de la ei şi toate să ţi se pară in jur urate, dar ai totuşi şansa de a alege: vrei să fii cu ei sau nu? Scoate acest gen de oameni din lumea ta şi totul va merge bine. Schimbarea e la tine!
www.acvaria.com
[sus]  

BALANTA (22 Septembrie - 22 Octombrie)
Chiar dacă vezi in faţa ta semnale clare de nedreptate şi infidelitate, nu incerca să le ţii altora predici. Nu numai că nu ai acest drept, dar poate nici tu nu eşti ireproşabil ca să le dai lor lecţii de viaţă. E problema lor, la urma urmei, ca atare tu concentrează-te asupra propriului tău comportament. Mai degrabă poţi oferi altora o lecţie bună prin exemplu personal, arătandu-le cum e mai bine să se poarte, nu doar vorbindu-le critic despre ce fac ei greşit. Lasă-i să se convingă singuri că nu fac bine ceea ce fac, pentru că adevărul iese oricum la lumină. Tu urmează drept calea adevărului şi s-ar putea să-i atragi şi pe alţii după tine.
www.acvaria.com
[sus]  

SCORPION (23 Octombrie - 21 Noiembrie)
Atitudinea veselă cu care priveşti orice provocare se va dovedi a fi salvatoare, pentru că aşa nu te mai impiedici de fleacuri care nu merită menţionate. Tratează ceea ce pare mai simplu şi mai neinsemnat ca atare, fără să le transformi, aşa cum faci uneori, in motive de stres sau adevărate catastrofe. Vei vedea că un dram de umor, un zambet deschis pe faţă şi increderea că totul va fi bine te vor ajuta să treci peste orice impas mărunt. Unii ar spune că e o atitudine infantilă, dar consideri că e mai bine să razi şi să glumeşti de ceva decat să te cramponezi de nimicuri!
www.acvaria.com
[sus]  

SAGETATOR (22 Noiembrie - 20 Decembrie)
O zi ceva mai liberă de sarcini e ideală pentru a te detaşa de tot stresul acumulat şi a vedea cu mai multă claritate nivelul la care ai ajuns. Tocmai pentru că nu te impinge nimeni de la spate, nici termene limită, nici telefoane care zbarnaie intruna, descoperi căi pe care, inainte, prins in miezul acţiunii, nu le-ai observat. Ţine-le minte ca să le poţi pune in aplicare cu proxima ocazie. Pune mana pe o carte, invaţă lucruri noi, caută prin sursele tale de informaţii bine documentate, pentru că ceea ce afli acum duce mult mai repede la rezultatele pe care le doreai.
www.acvaria.com
[sus]  

CAPRICORN (21 Decembrie - 19 Ianuarie)
Trage tare, pentru că de investiţia de energie de acum depinde succesul spre care faci paşi mari inainte! E motivant să vezi că munca ta este răsplătită, dar trebuie să mai ai răbdare, deoarece eşti abia pe parcursul acestui mare proiect. Nu e departe momentul final in care vei putea culege roadele şi primi laudele, dar nu trebuie să reduci viteza tocmai acum, pe ultima turnantă. Dimpotrivă: acum e momentul să măreşti ritmul, să accelerezi şi mai tare, să iţi aduni forţele şi mai mult, ca să ajungi primul la linia de sosire! Poţi mai mult de atat - şi ştii şi tu foarte bine asta - dar ai nevoie de un stimulent pentru a te implica total, iar stimulentul se vede deja la capătul acestei curse!
www.acvaria.com
[sus]  

VARSATOR (20 Ianuarie - 18 Februarie)
Pentru că ai in faţă oameni care au impresia că nimeni nu-i place, că au ceva cu ei din start, că sunt inconjuraţi numai de inamici şi critici, tu le poţi schimba părerea prin felul tău prietenos şi bland de a te comporta. Iubire, cat mai multă iubire, sub orice formă: aceasta e reţeta succesului pentru azi! Imbracă orice conversaţie in cuvinte frumoase şi tandre. Umple-ţi privirea in cantităţi uriaşe de bunătate şi ingăduinţă! Foloseşte cel mai dulce şi plăcut ton atunci cand vorbeşti. Uită pentru o zi de lucrurile care nu-ţi plac la oameni şi priveşte-i ca pe cele mai dragi fiinţe din lumea aceasta. Nu se poate să nu dezamorsezi, cu asemenea atitudine pozitivă, chiar şi cele mai acerbe conflicte, chiar şi cele mai mari antipatii: ai să vezi ce uşor poţi să caştigi prieteni cu asemenea comportament iubitor.
www.acvaria.com
[sus]  

PESTI (19 Februarie - 20 Martie)
Aştepţi prea mult de la lume, dar nu vezi că nu ai in jur persoanele potrivite pentru a răspunde solicitărilor tale? Tu vrei sprijin financiar de la colegi care o duc şi mai greu decat tine. Vrei inţelegere de la un soţ care se consideră el la randu-i neinţeles. Vrei să fii susţinut de un grup de suport care nu ştie ce să facă in situaţia de faţă. Trebuie să te descurci singur, pentru că nu ai pe cine te baza. Dimpotrivă, prietenii dispar atunci cand e mai greu.
www.acvaria.com
[sus]  


Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii aici OK