Cultura generala

Sobolanii se inmultesc atat de repede incat in 18 luni, un cuplu de sobolani poate avea mai mult de un milion de descendenti.

› vrei mai mult
 

Povestea mea

Salut, sunt Aurel Popescu, am 12 ani, sunt precoce (asta nu e o boala a copilariei, ci Ónseamna ca pun Óntrebari enervante). Site-ul asta l-am Ónceput singur ca urmare a unui pariu facut cu Liviu - fostul meu coleg de banca (acum stau Ón banca cu Cecilia). Pentru ca m-am cam poticnit la baza de date am cerut ajutorul unor colegi de serviciu ai tatei care mai mult m-au Óncurcat. Am de toate prin site si sper sa-i gasesc prin intermediul lui niste prieteni lui Misu (motanul de la scara care locuieste Ón cutia de la monitorul meu).

Sa nu va suparati pe mine ca nu scriu in fiecare zi in jurnal dar uneori nu am timp, alteori sunt prea obosit si de cele mai multe ori nu am inspiratie :-) Pe forumul meu va rog sa scrieti absolut orice va trece prin cap; sa povestiti ultimul film vazut la cinema sau cartea preferata sau pur si simplu sa-i invitati pe ceilalti membri ai site-ului in grupul dvs de prieteni sau sa-i invitati la o partida de badminton.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii aici OK