Cultura generala

Motivul pentru care a izbucnit Primul Razboi Mondial a fost asasinarea arhiducelui austriac Franz Ferdinand si a sotiei sale, Sofia.

› vrei mai mult
 
 

Jocuri offline

M-am gandit sa ofer cateva jocuri ce pot fi descarcate pe calculatoarele personale pentru cei care nu pot sa se joace online pe site sau nu au o conexiune permanenta la internet. Pe acestea le-am luat si eu de pe alte site-uri, fiind gratuite.

Categorii de jocuri : 
 
 1.Ciuperca magicaCategoria: Actiune
Este o platforma cu un singur ecran in care controlezi o ciuperca si in care trebuie sa colectezi 5 smaralde pentru a trece la nivelul urmator. Include trei episoade distincte intre care poti alege, fiecare avand o tema si un set grafic diferite. Este extrem de placut atunci cand completezi un nivel si ai de unde alege: 24 niveluri in primul episod si 13 in celelalte doua. Per ansamblu este un joc extrem de placut.
 2.C-DogsCategoria: Actiune
Este o continuare a Cyberdogs, comparativ cu acesta avand mai multe arme, misiuni si optiunea unui joc mortal. Ideea de baza a jocului este alergi dupa inamic pentru a-l distruge folosind diverse arme si urmarind indeplinirea uneia sau mai multor misiuni in acelasi timp.
 3.Scud AttackCategoria: Actiune
Este un joc de tipul 'missle attack', foarte asemenator cu originalul. Nu are optiuni si trebuie doar sa distrugi primele sapte valuri de rachete, dupa care jocul se termina.
 4.JumpJetCategoria: Actiune
Jumpjet este o clona a binecunoscutului joc; trebuie sa-ti pilotezi avionul urmarind indeplinirea a diverse misiuni, precum distrugerea a trei bombardiere, a unor depozite petroliere, etc.
 5.BugatronCategoria: Actiune
Iti aduci aminte de Galaga? Bugatron readuce farmecul jocului Galaga, dar de data asta in 3D. Scopul este cel obisnuit, impusca pe invadatori si nu te lasa impucat. Nivelurile sunt unice in acest joc, exista chiar unul ce seamana mai mult a joc de curse decat un joc Galaga. Exista evident o serie de intariri pe care le poti obtine, cea mai tare dinte ele fiind posibilitatea de a captura o nava inamica si de o folosi in lupta de partea ta. Este necesara o placa 3D, dar merita cu siguranta, grafica si muzica fiind spectaculoase.
 6.NinjaCategoria: Actiune
Numele spune totul
 7.Mega ManCategoria: Actiune
Un apropiat de al tau este rapit si tu incerci sa-l eliberezi dintr-un castel
 8.Tank 3DCategoria: Actiune
Un joc de actiune cu multe tancuri care poate fi jucat chiar si in Internet. Cerinte minime:300Mhz CPU, 32 MB Ram, 4MB video
 9.MisileCommandCategoria: Actiune
Un super joc in care trebuie sa distrugeti niste bombe rosii inainte ca acestea sa atinga pamantul. Jocul are o grafica destul de reusita dar necesita minim DirectX 8.0
 10.THREACategoria: Actiune
Un excelent joc de lupta contra extraterestrilor. Jocul este shareware.
 
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii aici OK