Comunitate
- Pagini Personale
- Albume Foto
- Grupuri de Prieteni
- Fan Cluburi
- Lumea lui Aurel
- Intrebari si raspunsuri
- Chat
- Talente
- Foc de Tabara
- Albumul Clopotel
- Academia Clopotel
- Vezi cine e online
- Aniversatii zilei
- Acorda Clopotei
- Topuri Clopotel
- Noutati Clopotel
- Forumuri Clopotel
- VIP-uri Clopotel
- Ghidul Clopotel
- Newsletter
- Mall Clopotel
- Cumpara Clopotei
- Cumpara VIP
- Cumpara nivel
Pasta corectoare
sterge-ti notele proasteLoz in plic
vezi daca esti norocosCumpara clopotei
esti falit, da un smsCont VIP
vrei sa fii cunoscut?Cultura generala
Petru cel Mare a dat un caz la 20 decembrie 1699 prin care Rusia a trecut la calendarul iulian. Trecerea la calendarul gregorian s-a facut la 1 februarie 1918 de cãtre guvernul URSS.
› vrei mai multDaca la adaugarea continutului nu ati bifat "Vreau sa primesc clopotei", nu sunteti penalizati si nu veti aparea in lista de "Acordare Clopotei"!
* Nu bifati casuta pentru acordarea de clopotei daca nu respectati regulile! Greseli frecvente!
* Doar continutul bifat poate primi clopotei! Vezi ce trebuie sa bifezi!
* Nu Aurel acorda clopotei, ci membrii site-ului! Acorda si tu clopotei!
* Puteti castiga clopotei si prin raportarea continutului inadecvat! Vezi si alte metode!
5582
5583
5584
|
Pagina 5585 din 7596 |
5586
5587
5588
|
|
BoMbOmIcA iti dispar probabil clopoteii deoarce nu acorzi cum trebuie iar aurel tii ia.pe prima pagina a site-ului se afla un tabel unde iti explca ce si cum trebuie sa faci pentru a castiga clopotei.
nu ai primit clopoteii deoarece 1.aurel nu poate da in fiecare zii deoarce este si el ocupat
2.nu ai acordat cm trebuie iar aurel nu iti da clopoteii
acestea sunt cele 2 motive sper sa tii cont de sfaturile mele
BoMbOmIcA intri in grupul tau iar sub poza pe care ai aleo sa o pui pe fundal scrie mare AICI. dai acolo iar jos iti apare daca s-a inregistrat cineva in grupul tau sau nu.
RuXxy_B3ll3 te rog frumos sa nu te mai iei de aurel. pune-te te rog in locul lui. ce ar fii daca ti-ai face si tu un site propriu cu o mie si ceva de membrii sau chiar mai mult + scoala +altre treburi de familie.cum ar fii? ti-ar placea sa se ia cineva de tine? nu prea cred asa ca ai rabdare
Fidelito tine si tu cont de sfatul care l-am dat maininte membrei celelatei
Alexxxxxxxxxx pe prima pagina a clopotelului este nici nush cum sa iti explic
scire cum sa castigi clopotei. apesi acolo si este asemena unui tabel.acolo ai toate indicatiile car eiti trebuie iar tu trebuie sa tii cont de ele.
Cei care vor sa se schimbe nuemle contului nu cred ca este posibil asa ceva
.
Daca aveit neclaritati contactati-ma si aurel daca este vreo problema daca am intervenit te rog frumos sa ma contactezi sa imi spui. o seara buna la toti
Aurel
cum pot sa sterg niste talente? dar nu toate... Sau sa schimb ceva la ele ca unele is gresite! |
Publicitate:
|
5582
5583
5584
|
Pagina 5585 din 7596 |
5586
5587
5588
|

scire cum sa castigi clopotei. apesi acolo si este asemena unui tabel.acolo ai toate indicatiile car eiti trebuie iar tu trebuie sa tii cont de ele.
cum pot sa sterg niste talente? dar nu toate... Sau sa schimb ceva la ele ca unele is gresite!