Cultura generala

In Birmania s-a constuit in urma cu 1400 de ani primul pod de fier din lume, pod ce este folosit chiar si in ziua de azi.

› vrei mai mult

Psihologul copiilor


PENTRU ADOLESCENTI SI TINERI

"Exista un moment în care fiinta umana este foarte sensibila si chiar daca va simtiti foarte puternici sunt si lucruri fragile în voi." (Françoise Dolto)


    Aceasta pagina este facuta special pentru voi, pentru a va ajuta atunci când aveti nevoie.

    Puteti sa scrieti tot ce vreti, ce va framânta, care sunt problemele voastre, puteti pune orice întrebari fara nici o teama, fara nici o jena, nimeni altcineva nu le va citi.

    Fiecare dintre noi trece prin perioada în care voi va aflati acum, dar nu toti îsi amintesc cum erau atunci si parintii si bunicii, si profesorii vostri s-au îndragostit, au suferit, au ascultat muzica, au dansat si s-au distrat, fiecare a avut întrebari, îndoieli, secrete, nevoie de ajutor ca si voi. Dar anii au trecut si acum poate nu-si mai amintesc de primul ruj, de primul fum de tigara, de primul sarut, de gasca lor din liceu, de încrederea, de invidia, de gelozia, de rusinea, de curiozitatea lor de atunci. . .

    Lumea s-a schimbat dar doar pe dinafara, cele mai intense bucurii si suferinte, cele mai multe începuturi si sfârsituri, cele mai multe lacrimi si certuri cu parintii tot în adolescenta vor fi. Pentru ca este ca un prag al vietii. Nu mai esti copil, dar nu poti face tot ce vrei, esti liber sa alegi dar numai daca alegi ce trebuie!

    Poate îti va fi de ajutor sa ai de acum înainte un loc unde sa poti scrie ce crezi, ce gândesti, ce ai vrea sa stii dar ti-a fost rusine sa întrebi. Nimeni nu te va judeca, ci doar îti va raspunde. Asadar scrie! Te astept!


Inapoi la forumAcest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii aici OK