Horoscopul zilei

Varsator
(20 Ianuarie - 18 Februarie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Poloniul este primul element radioactiv descoperit (Marie si Pierre Curie, 1898).

› vrei mai mult

Bancul zilei

Mama catre fiica proaspat casatorita:
- Copila mea, sa nu uiti niciodata zicala: "Gateste-i sotului un peste si-l saturi pentru o zi. Invata-l sa pescuiasca si vei avea weekend-urile libere".

› vrei mai mult
Evaluare Nationala | Bacalaureat | Subiecte Examen | Forum | Arhiva | Referate

home : Scoala : Stiri

Varianta cu numarul 54 la proba de limba si literatura materna

02 Iulie 2007
Astazi examenul de bacalaureat continua cu proba scrisa la limba si literatura materna sustinuta de aproximativ 8.660 de elevi apartinand minoritatilor maghiara, germana, croata, sarba, slovaca, turca, italiana si ucraineana. La ora 8.55 Comisia Nationala a extras varianta cu numarul 54 pentru aceasta proba. Varianta extrasa de dimineata este valabila pentru toate cele 8 limbi la care se sustine proba.

Pentru zilele de 3 si 4 iulie sunt programate proba obligatorie a profilului (proba D) si respectiv proba la alegere din aria curriculara corespunzatoare specializarii (proba E), scrisa sau practica. Pe 5 iulie va avea loc proba la alegere dintre disciplinele din celelalte arii curriculare (proba F), scisa sau practica.

O prima afisare a rezultatelor va avea loc pe data de 7 iulie pana la ora 16.00, zi in care elevii vor putea depune si contestatii intre orele 16.00-20.00.

Cauta in stiri



Propune o stire

home : Scoala : Stiri