Horoscopul zilei

Taur
(21 Aprilie - 21 Mai)


O zi ca aceasta rar ti se intampla sa o ai, pentru ca vei fi mai sociabil/a ca de obicei. Vei radia cu energie pozitiva.

› vrei zodia ta

Cultura generala

Penele de strut ajuta la fabricarea masinilor si a calculatoarelor.

› vrei mai mult

Bancul zilei

A fost odata Bula si Strula. S-au dus la un hotel si au luat o camera cu doua paturi.
Bula a stat la margine si Strula la perete. In prima seara vin hotii si il bat pe Bula. A doua seara la fel. Bula ii propune Strula sa faca schimb de locuri. A treia seara vin hotii si spun:
-Hai sa-l batem si p-ala de la perete, ca ala de la margine a luat prea multa bataie!

› vrei mai mult
Evaluare Nationala | Bacalaureat | Subiecte Examen | Forum | Arhiva | Referate

home : Scoala : Stiri

Varianta 67 pentru proba la alegere corespunzatoare specializarii

04 Iulie 2007
Ziua de 4 iulie este dedicata probei la alegere corespunzataore specializarii, scrisa sau parctica. Pentru aceasta proba Comisia Nationala a extras varianta cu numarul 67. Elevii care au terminat la pofil real, specializarea matematica-informatica, au avut de ales dintre fizica, chimie organica sau anorganica, informatica, biologie. Cei care au terminat la specializarea stiintele naturii au avut de ales dintre chimie organica si anorganica, fizica sau biologie. Pentru toate disciplinele, variantele de subiecte exista si in limbile minoritatilor nationale.

Elevii care provin de la profil uman cu specializarea filologie au avut de ales dintre limba latina si limbile moedrne (engleza, franceza, germana, greaca moderna, italiana, japoneza, portugheza, rusa sau spaniola), in functie de cate ore au stududiat (bilingv, intensiv, normal sau minoritati). Cei de la specializarea stiinte sociale au avut de ales dintre filosofie, economie, geografie, psihologie sau istorie.

Maine se va desfasura ultima proba a examenului de bacalaureat, cea la alegere dintre disciplinele din celelalte arii curriculare, scrisa sau practica. Prima afisare a rezultatelor sa va face pe data de 7 iulie, pana la ora 16.00, zi in care elevii vor putea depune si contestatiile. Contestatiile se vor solutiona in perioada 8-9 iulie, iar rezultatele finale vor fi afisate pe data de 10 iulie.

Cauta in stiri



Propune o stire

home : Scoala : Stiri