Horoscopul zilei

Fecioara
(23 August - 21 Septembrie)


Azi ai chef de citit, sa fii la curent cu noutatile, vei avea si vesti bune. In dragoste totul descurge asa cum iti doresti.

› vrei zodia ta

Cultura generala

Cel mai mic liliac de pe pamant are aproximativ 15 cm si traieste in sud-vestul Thailandei.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Casa casatoriilor
Un ardelean bate la usa primariei:
-Nu va suparati, aici e casa casatoriilor?
-Da, domnule, da pentru ce intrebati?
-Vreau sa stiu, ca vreau sa ma insor.
-Apai, mata cati ani ai?
-75
-Si la 75 vrei sa te insori?
-Da ca clocoteste sangele in mine!
-Pai bine te programam sambata.
-Vai, sambata sa nu ma programati, draga ca se insoara tata.
-Tatal dumitale se insoara?!?!
-Da, pai saracu' n-ar vrea da-l obliga parintii lui....

› vrei mai mult
Evaluare Nationala | Bacalaureat | Subiecte Examen | Forum | Arhiva | Referate

home : Scoala : Stiri

Ultima proba la Bacalaureat

05 Iulie 2007
Comisia Nationala a extras pentru ultima proba de la bacalaureat varianta cu numarul 71. Elevii absolventi de clasa a XII-a vor sutine astazi ultima proba din seria examenelor de bacalaureat. Astazi elevii sustin proba la alegere dintre disciplinele din celelalte arii curriculare, scrisa sau practica.

Elevii care au terminat liceul la o clasa cu specializarea matematica-informatica au avut de ales dintre sport, economie, geografie, filosofie, istorie sau limba moderna. Pentru limba moderna elevii au putut opta pentru engleza, franceza, germana, italiana, rusa sau spaniola. Cei care au terminat la o clasa de stiintele naturii au avut de ales dintre fizica, biologie sau chimie organica si anorganica.

Absolventii de profil uman, de la specializarea filologie au putut opta intre economie, filosofie, geografie, istorie si sport, iar cei care au terminat la specializarea stiinte sociale au putut alege intre limba moderna studiata si matematica.

Pentru elevii care sustin proba la educatie fizica, MECT a dat dipozitie ca aceasta proba sa se desfasoare de la ora 7.00 sau dupa ora 18.00 pentru a se evita caldura din timpul zilei

Anul acesta elevii au avut la dispozitie, pe site-uri de specialitate toate variantele de subiecte, iar in ziua examenului Comisia Nationala a extras o varianta din cele 100 puse la dispozitia elevilor. Aproximativ 191.000 de elevi absolventi de liceu au sustinut sesiunea de vara a examenului de bacalaureat.

Prima afisare a rezultatelor sa va face pe data de 7 iulie, pana la ora 16.00, zi in care elevii vor putea depune si contestatiile. Contestatiile se vor solutiona in perioada 8-9 iulie, iar rezultatele finale vor fi afisate pe data de 10 iulie.

Cauta in stiri



Propune o stire

home : Scoala : Stiri