Horoscopul zilei

Pesti
(19 Februarie - 20 Martie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Cocosul de mare (Lodoicea seychellarum) - este un palmier care creste pe tarmurile pietroase ale micilor insule situate in arhipelagul Sechelles din Oceanul Indian. Fructele sale, "nuci de mare", "cocos de mare" sau "nuca maledivica" au un diametru de aproximativ 50 de cm si ating o greutate de pana la 25 de kg. Din samburele fructului se pot face recipiente pentru apa cu o capacitate de 7-8 litri. Sursa: Enciclopedia de Biologie - Editura All

› vrei mai mult

Bancul zilei

la spitalul de nebuni doctorul vine in salon unde erau nebunii si vede ca nebunii rodeau peretele rosu ...la care doctorul "ce mancati acolo?"... nebunii spun ca rosii...doctorul uimit isi da doua palme si pleaca... a doua zi vine doctorul si vede ca nebunii mancau din peretele galben si intreaba doctorul "ce mancati ma acolo?"..... nebunii de colo zic banane ....pleaca doctorul isi da doua palme....etc vine a treia zi si ce vede doctorul?.... ca vopsise cineva peretele in verde si nebunii nu mai erau pe perete si ii intreaba "ei acum de ce nu va mai urcati pe perete ca-i verde e frumos?".... la care nebunii spun ..pey e verde si asteptam sa se coaca.

› vrei mai mult
Evaluare Nationala | Bacalaureat | Subiecte Examen | Forum | Arhiva | Referate

home : Scoala : Stiri

Subiectele la Bac, pe Internet

04 Ianuarie 2007
Subiectele pentru toate probele scrise la examenele nationale din acest an vor fi publicate pe site-ul Ministerului Educatiei si Cercetarii (MEdC), pana la data de 15 ianuarie 2007.

Candidatii care vor sustine testele nationale si bacalaureatul isi vor putea vedea lucrarile, la cerere, potrivit metodologiilor din invatamantul preuniversitar. In cazul in care sunt contestate lucrari care au obtinut note initiale cuprinse intre 4,50 si 4,99 sau o nota cel putin egala cu 9,50, nota definitiva va fi cea obtinuta in urma recorectarii.

Dupa finalizarea corectarii lucrarilor pentru fiecare disciplina in parte, acestea vor fi desigilate imediat pentru trecerea notelor in catalog, pentru a fi eliminata orice suspiciune. Alte modificari se refera la revizuirea programelor scolare pentru cele doua examene si a bibliografiei necesare.

Sursa: Ziua

Cauta in stiri



Propune o stire

home : Scoala : Stiri