Cultura generala

Daca tipi timp de 8 ani, 7 luni si 6 zile, o sa produci suficienta energie pentru a fierbe o ceasca de cafea.

› vrei mai mult
Evaluare Nationala | Bacalaureat | Subiecte Examen | Forum | Arhiva | Referate

home : Scoala : Stiri

Subiectele afisate pe internet i-au ajutat pe elevi

27 Iunie 2007
Subiectele afisate pe internet, precum si aparitia pe piata a numeroaselor carti cu astfel de subiecte au crescut promovabilitatea la testele nationale din aceasta vara, procentul de promovabilitate de anul acesta fiind cu patru procente mai mare decat cel de anul tercut. Maine se vor afisa rezultatele finale dupa contestatii. Anul acesta elevii s-au aratat nemultumiti de rezultatele la limba si literatura romana.

Majoritataea elevilor au avut note cuprinse intre 7 si 7,99 (41.196) precum si intre 8 si 8,99 (30.031), iar notele de zece la nivel national fiind doar in numar de 90, cele mai multe inregistrandu-se in judetul Iasi.

Incepand de sambata, 30 iunie, pana pe 6 iulie elevii impreuna cu parintii si dirigintii vor completa fisele cu optiuni pentru admitere, iar pe data de 13 iulie va avea loc repatizarea computerizata.

Cauta in stiriPropune o stire

home : Scoala : Stiri

Clopotel.ro utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta ta pe website-ul nostru. Prin click pe butonul "Accepta" accepti utilizarea modulelor cookie. Daca ai nevoie de mai multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politica de confidentialitate