Horoscopul zilei

Scorpion
(23 Octombrie - 21 Noiembrie)


Esti foarte concentrat/a pe activitatile tale si uiti sa mai interactionezi cu familia. Un pic de comunicare nu strica cu fratele, sora, tata sau mama.

› vrei zodia ta

Cultura generala

Isaac Newton a revolutionat stiinta in domeniile optica, matematica si mecanica.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Intr-o zi un iepuras s-a dus la o brutarie.El a intrebat : Aveti painici mici,mici,mici?Nu avem.Iepurasul a intrebat si a doua zi. Vanzatoarea a spus tot nu.Si au continuat o saptamana.Luni a venit iarasi iepurasl si a intrebat:Aveti painici mici,mici,mici?Avem,a raspuns vanzatoarea.Iepurasul zice:Si cine vi le cumpara?

› vrei mai mult
Evaluare Nationala | Bacalaureat | Subiecte Examen | Forum | Arhiva | Referate

home : Scoala : Stiri

Sistemul de admitere in clasa a IX-a

05 Ianuarie 2005
Referitor la sistemul de admitere in clasa a IX-a, sau la schimbari care ar putea surveni in organizarea examenului de bacalaureat, ministrul Educatiei, Mircea Miclea a spus ca "o data stabilite regulile jocului, nu le vom schimba in nici un fel". Ministrul este de parere ca nu se poate schimba de la an la an modul in care se face evaluarea elevilor, pentru ca se introduce tensiune artificiala si se face sistemul nepredictibil, iar elevii nu mai stiu ce sa invete. "Stiind care sunt materiile de bacalureat, elevii din liceu se focalizeaza doar pe cele care constituie probe ale acestui examen. Probabil va trebui sa studiem mai amanuntit sistemul britanic, unde elevii isi aleg o serie de discipline, considerate de ei majore si unele minore", spune Miclea.

Cauta in stiri



Propune o stire

home : Scoala : Stiri