Horoscopul zilei

Sagetator
(22 Noiembrie - 20 Decembrie)


Toate vor merge bine pentru tine, mai ales in prima parte a zilei. Azi e o zi a relaxarii. O relaxare alaturi de colegii de scoala sau de cei mai buni prieteni.

› vrei zodia ta

Bancul zilei

Razboi cu nemtii.
Bula,fricos,se ascunde intr-o fantana langa padure.
Un neamt,vazand ca se apropie inamicul de el,se hotari:
(neamtu')-mai bine ma ascund in fantana
(bula facand pe ecoul)-mai bine ma ascund in fantana
(neamtu')-mai bine ma duc in padurice
(bula)-mai bine ma duc in padurice
(neamtu')-mai bine arunc o grenada in fantana
(bula)-BA MAI BINE TE DUCI IN PADURICE

› vrei mai mult

Cultura generala

Cascatul hipopotamului nu este semn de oboseala, ci are scopul de a produce spaima. Caninii lungi, grosi si ascutiti pot rupe in doua o barca de dimensiuni reduse.

› vrei mai mult
Evaluare Nationala | Bacalaureat | Subiecte Examen | Forum | Arhiva | Referate

home : Scoala : Stiri

Rezultate inregistrate la probele de evaluare a competentelor de comunicare in limba romana si in limba materna din cadrul examenului de Bacalaureat (sesiunea iunie - iulie 2017)

16 Iunie 2017
În săptămâna 6 - 9 iunie s-a desfășurat evaluarea competențelor lingvistice de comunicare în limba română - proba A) și în limba maternă - proba B), din cadrul sesiunii iunie - iulie 2017 a examenului național de Bacalaureat.Conform datelor centralizate de Ministerul Educației Naționale, din totalul celor 117.195 de candidați evaluați la proba de comunicare în limba română, 84.234 (71,88%) de candidați au obținut certificatul de utilizator experimentat, rată în ușoară creștere comparativ cu prima sesiune a anului trecut (71,59%). Alți 22.416 de candidați au primit certificat de utilizator avansat (19,13%), iar 8.638 de candidați - certificat de utilizator mediu (7,37%). Acestora li se adaugă 18.310 candidați care au solicitat recunoașterea rezultatelor din sesiunile anterioare. 1.893 de candidați au absentat, în timp ce 14 candidați au fost eliminați ca urmare a unor tentative de fraudă.La testul de evaluare a competențelor lingvistice de comunicare orală în limba maternă - proba B) au participat 6.337 de candidați. Dintre aceștia, 5.271 de candidați au obținut certificatul de utilizator experimentat (83,18%), 871 (13,74%) - certificatul de utilizator avansat, iar 138 (2,18%) au primit certificatul de utilizator mediu. 120 de candidați au solicitat recunoașterea rezultatelor. Nu s-au prezentat 57 de candidați.Evaluarea competențelor digitale - proba D și evaluarea competențelor lingvistice într-o limbă de circulație internațională - proba C) au loc în săptămâna în curs. Prima probă scrisă din sesiunea iunie-iulie 2017  (limba și literatură română) este programată luni, 26 iunie.Sursa: edu.ro

Cauta in stiriPropune o stire

home : Scoala : Stiri

Clopotel.ro utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta ta pe website-ul nostru. Prin click pe butonul "Accepta" accepti utilizarea modulelor cookie. Daca ai nevoie de mai multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politica de confidentialitate