Horoscopul zilei

Sagetator
(22 Noiembrie - 20 Decembrie)


Toate vor merge bine pentru tine, mai ales in prima parte a zilei. Asadar, daca ai posibilitatea ai putea sa devansezi o parte din ce ti-ai propus si sa iti dedici restul timpului relaxarii! Poti sa-ti suni prietenii sa mai vorbesti cu ei, sa citesti o carte, sau de ce nu, sa vezi un film.

› vrei zodia ta

Cultura generala

Primele insemnari gasite despre Monstrul din Loch Ness (Nessie) dateaza din anul 565.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Acuzat, ai gasit un portmoneu ?

- Da !

- Ai crezut ca portmoneul gasit iti apartine ?

- Portmoneul nu dar bancnotele imi pareau cunoscute...

› vrei mai mult
Evaluare Nationala | Bacalaureat | Subiecte Examen | Forum | Arhiva | Referate

home : Scoala : Stiri

Rezultate Teste Nationale in Judetul DOLJ

23 Iunie 2004
La data de 23 iunie 2004, până la ora 1.00 au fost centralizate datele pentru 4653 de candidați din cei 6239 care au promovat testele naționale. Raportul dintre media de absolvire a claselor V-VIII și media de promovare a testelor naționale pentru aceștia este de 1,14. Acest fapt semnifică o ușoară creștere, în medie cu 1,07 a mediilor de admitere ale candidaților față de media de promovare a testelor naționale. Din cei 4653 de candidați, la care au fost centralizate toate mediile, numai 180 au obținut la testele naționale medii mai mari decât mediile de absolvire a claselor V-VIII.
Concluzia este că, statistic vorbind, candidații au obținut la testele naționale medii foarte apropiate de mediile de absolvire a claselor V-VIII.

Cauta in stiri



Propune o stire

home : Scoala : Stiri