Horoscopul zilei

Rac
(22 Iunie - 22 Iulie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Pamantul s-a format dintr-un nor de gaz si praf unit prin forta gravitatiei precum ghemotoacele de praf care se formeaza cand maturam si descoperim ca praful se aglomereaza. Apoi s-a transformat intr-o minge de roca lichida si metal dupa ce norul de gaz si praf s-a unit prin forta gravitatiei. Materialele mai usoare au iesit la suprafata, unde s-au racit, formand o scoarta tare. Rocilele de dedesubt au ramas fierbinti si in stare lichida.

› vrei mai mult

Bancul zilei

CARE ESTE CULMEA CULMILOR? SA AIBA PURICII PADUCHI

› vrei mai mult
Evaluare Nationala | Bacalaureat | Subiecte Examen | Forum | Arhiva | Referate

home : Scoala : Stiri

Rezultate BAC 2011 toamna - Ministerul a publicat toate notele finale, dupa contestatii

08 Septembrie 2011
Ministerul Educatiei a publicat datele oficiale. Conform centralizarii realizate de Centrul National de Evaluare si Examinare, procentul elevilor care au reusit la examenul national de bacalaureat 2011, sesiunea august-septembrie, dupa solutionarea contestatiilor, este de 16,80% (cu 0,74% mai mare decat procentul inregistrat inaintea depunerii contestatiilor - 16,06%).



Absolventii de liceu, nemultumiti de notele pe care le-au obtinut in sesiunea de toamna a bacalaureatului 2011, au aflat miercuri rezultatele finale, dupa solutionarea contestatiilor.



Rata de promovare a crescut, dupa reevaluarea lucrarilor, cu mai putin de un procent, la nivel national.



Citeste mai multe despre "Rezultate BAC 2011 toamna - Ministerul a publicat toate notele finale, dupa contestatii" pe ziare.com

Cauta in stiri



Propune o stire

home : Scoala : Stiri