Horoscopul zilei

Scorpion
(23 Octombrie - 21 Noiembrie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

In secolul XVII, in Olanda, bulbii de lalele, importati din Turcia, erau mai valorosi decat aurul? Este vorba despre un curent numit "tulipomania" sau "nebunia lalelelor" care a dus la o criza economica in Tarile de Jos.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Doi ardeleni in tren... La un moment dat se satura de tacere si unul ii zice celuilalt: - Ma, Ioane, ce-i ma, mic si negru si mere roata de numa, numa ? - Ca doar n-o fi acidul dezoxiribonucleic ?

› vrei mai mult
Evaluare Nationala | Bacalaureat | Subiecte Examen | Forum | Arhiva | Referate

home : Scoala : Stiri

Profesor exclus din invatamant pentru nereguli la Bac

29 Iulie 2008
Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti (ISMB) a decis sa dea afara din invatamant un profesor si sa interzica altor 17 cadre didactice sa mai participe in comisiile de bacalaureat viitoare, din cauza neregulilor inregistrate la sesiunea din acest an.

Profesorul demis fusese vicepresedinte la un centru de examen, iar celelate 17 cadre didactice fusesera supraveghetori.

Reprezentantii ISMB au mai anuntat ca au fost facute sesizari la Parchet pentru faptele cu caracter penal din timpul bacalaureatului si ca se asteapta deciziile instantei.

Potrivit reglementarilor impuse de Ministerul Educatiei, profesorii care, in timpul bacalaureatului, fraudeaza in vreun fel examenul, respectiv inlocuiesc sau falsifica lucrari, le spun elevilor solutiile sau sunt neglijenti, vor fi sanctionati penal.

Mai mult, toate cadrele didactice care au facut parte din comisii au dat declaratii, inainte de examen, ca vor respecta metodologia de desfasurare impusa de minister.

Sursa: Ziare.com

Cauta in stiri



Propune o stire

home : Scoala : Stiri