Horoscopul zilei

Rac
(22 Iunie - 22 Iulie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Cea mai lunga echilibristica a fost facuta de Jorge Ojeda-Guzman care a rezistat a petrecut 250 de zile, pe o sarma de 11 m lungime, la 10,7 m inaltime, mergand, dansand si balansandu-se pe un scaun in fata multimilor de oameni.

› vrei mai mult

Bancul zilei

o fetita merge pe strada fumand. un barbat o intreaba:
-dar nu e prea devreme ca sa fumezi?
-cum sa fie prea devreme ca e deja amiaza!

› vrei mai mult
Evaluare Nationala | Bacalaureat | Subiecte Examen | Forum | Arhiva | Referate

home : Scoala : Stiri

Prima probã oralã la limba ºi literatura românã

22 Iunie 2004
Emoțiile continuă și astăzi pentru absolvenții clasei a 12-a, intrați de ieri în focurile examenului de bacalaureat. O parte dintre ei vor susține astăzi proba orală la limba și literatura română. La bacalaureatul din acest an s-au înscris peste 170.000 de elevi de liceu, impărțiți pe aproximativ 660 de centre.



Elevii au intrat în sală doar cu buletinul și cu instrumentele de scris. Absolvenții au reușit să obțină note mari, dovadă că în timpul anului s-au pregătit temeinic pentru acest examen.



Emoții pentru această primă probă a avut și fiul Ministrului Educației, Matei Athanasiu care s-a prezentat la Colegiul Național Sf. Sava, însoțit de mama sa. El a reușit să obțină nota maximă.



Anul acesta candidații nu vor mai primi calificative la probele bacalaureatului ci note. Se consideră promovat la proba orală acel candidat care a obținut minumim 5. O altă noutate a examenului din această vară se referă la probele scrise.



Proba orală la limba și literatura română continuă și marți în funcție de numărul candidaților care nu au susținut în prima zi examenul. Rezultatele vor fi afișate pe 5 iulie, pînă la ora 16.00. Tot în aceeași zi pot fi depuse și contestații între orele 16.00 și 19.00.

Cauta in stiri



Propune o stire

home : Scoala : Stiri