Horoscopul zilei

Taur
(21 Aprilie - 21 Mai)


Azi e o zi ciudata pentru tine. De dimineata iti doresti sa nu te deranjeze nimeni, iar pe seara iti vei dori sa scapi de plictiseala.

› vrei zodia ta

Cultura generala

Ceaiul este a doua bautura consumata in lume, cantitativ, dupa apa. Pe langa faptul ca hidrateaza, ceaiul are si alte beneficii asupra sanatatii, cum ar fi protectia impotriva bolilor cardiace si a cancerului, datorita antioxidantilor pe care ii contine.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Frizerul il intreaba pe client:
-Cum vreti sa va tund ca sa va placa?
-Gratis!

› vrei mai mult
Evaluare Nationala | Bacalaureat | Subiecte Examen | Forum | Arhiva | Referate

home : Scoala : Stiri

Ministerul Educatiei a reglementat admiterea in clasa a XI-a

09 Mai 2005
Ministerul Educatiei a reglementat admiterea elevilor in clasa a XI-a. Pentru anul scolar 2005-2006, numarul de clase a XI-a pentru invatamantul de zi, seral si/sau cu frecventa redusa va fi acelasi cu numarul de clase a X-a din anul scolar 2004-2005, pentru fiecare unitate de invatamant. Totodata, se precizeaza ca efectivele de elevi pentru clasele a XI-a din anul scolar 2005-2006 vor fi aceleasi cu cele existente in clasele a X-a din anul scolar 2004-2005, pentru fiecare unitate de invatamant. Potrivit precizarilor facute de minister, cei peste 300.000 de elevi de-a X-a pot opta pentru continuarea studiilor in aceeasi filiera, profil, specializare/calificare profesionala, clasa, pastrandu-se aceleasi colective de elevi, sau pentru continuarea studiilor prin schimbarea specializarii sau a calificarii profesionale. Exprimarea optiunilor elevilor se face prin depunerea la secretariatele unitatilor de invatamant a unei cereri olografe, pana la data de 7 mai a.c. Elevii nu vor da nici un fel de examen.

Cauta in stiri



Propune o stire

home : Scoala : Stiri