Horoscopul zilei

Berbec
(21 Martie - 20 Aprilie)


In aceasta zi vei ajuta parintii la curatenia in casa. Dar ca sa fii cu adevarat de ajutor, fa doar ce iti cer parintii si nu incerca sa te bagi in lucruri serioase.

› vrei zodia ta

Cultura generala

Platypus, un mini ornitorinc, poate sa para foarte dragalas, insa elibereaza un venin care, desi nu este fatal pentru om, poate provoca dureri infioratoare.

› vrei mai mult

Bancul zilei

In SUA, la emisiunea "Vrei sa fii milionar", ajung in etapa finala un roman si un evreu. Se fac pariuri, toti se inghesuie sa parieze pe evreu, in timp ce pentru romanul nostru a pariat doar o singura persoana, probabil un roman din atatia romani care sunt in aceasta tara. Incepe concursul. La final, cei doi au punctaj egal.
In aceasta situatie, prezentatorul pune o intrebare decisiva, evreul nu stie si castiga astfel romanul concursul. Multi oameni au pierdut o gramada de bani in ziua aceea.
Un reporter reuseste sa intre in culise si sa-l prinda pe evreu, adresandu-i o intrebare:
- Cum va simtiti dupa ce ati distrus sansa celorlalti de a castiga bani si mai ales sansa dv. de a cistiga multi bani?
- Ca un afacerist, raspunde evreul zambitor.
- Cum adica?
- Ghici cine a pariat pe roman?

› vrei mai mult
Evaluare Nationala | Bacalaureat | Subiecte Examen | Forum | Arhiva | Referate

home : Scoala : Stiri

Fara subiecte de Bacalaureat pe Internet

11 Iulie 2008
Incepand cu anul scolar 2008-2009, Ministerul Educatiei ar putea decide sa nu mai publice subiectele de Bacalaureat pe Internet inainte de examen, a anuntat joi secretarul de stat Zvetlana Preoteasa.

"In urma suspiciunilor si a incidentelor de la examenul de anul acesta, in Minister se va forma o comisie de specialisti, care sa analizeze daca nu este mai bine sa renuntam la postarea subiectelor pe Internet", a precizat Preoteasa, citata de Realitatea Tv.

In urma mai multor sesizari, ministrul Educatiei, Cristian Adomnitei, a reclamat la organele de ancheta abilitate un posibil caz de scurgere de informatii, prin care ar fi fost divulgate cerintele la cele 100 de subiecte publicate pe Internet.

Sursa: Ziare.com

Cauta in stiri



Propune o stire

home : Scoala : Stiri