Horoscopul zilei

Varsator
(20 Ianuarie - 18 Februarie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Zgomotul caracteristic al viezurului melivor este un strigat (zbierat) gros. Alte vocalizari sunt un sunet discordant in timp ce cauta hrana si un "latrat" aspru cand este suparat. S-a inregistrat un caz in care un viezure melivor a ucis un piton lung de 3 metri in Parcul National Kruger. El era vestit si pentru uciderea bivolilor prin muscarea testiculelor lor, pentru a sangera pana la moarte.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Asociatia de mame :
-Ce suntem noi ?
-Mame!!
-Si ce vrem ?
-Sa ne enervam copiii!
-Cum facem asta ?
-Nu-i mai lasam la jocuri online !
-Ce-i aia online ?
-Nu stim , dar ii enerveaza foarte tare !

› vrei mai mult

Shop Clopotel.ro

Evaluare Nationala | Bacalaureat | Subiecte Examen | Forum | Arhiva | Referate

home : Scoala : Stiri

Explozie de bucurie la afiºarea rezultatelor

05 Iulie 2004
Emoțiile absolvenților claselor a XII-a s-au risipit astăzi la prânz, când s-au afișat rezultatele examenului de bacalaureat. După câteva ore de așteptare tensionată în soare, listele au fost lipite în geam. A urmat o îmbulzeală generală, fiecare dintre tineri dorind să-și vadă primul rezultatul.



La Liceul Ion Barbu din sectorul 5 al Capitalei a fost zi de sărbătoare. Dintre toți absolvenții clasei a XII-a, unul singur a picat BAC-ul. Ceilalți și-au exprimat bucuria în toate felurile, de la sticle de șampanie desfăcute până la scârțâit nervos de cauciucuri. Afișarea rezultatelor nu înseamnă însă începutul vacanței, pentru că urmează admiterea la facultate.



La Liceul Tudor Vladimirescu din sectorul 6 au fost mai mulți ghinioști care au picat BAC-ul.



Dacă nici după contestație nu vor reuși să treacă, ghinioniștilor nu le rămâne decât să mai încerce o dată la sesiunea din luna august.

Cauta in stiri



Propune o stire

home : Scoala : Stiri

Shop Clopotel.ro