Horoscopul zilei

Gemeni
(22 Mai - 21 Iunie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Meciul de box dintre Muhammad Ali si George Foreman a intrat in istorie sub numele de Rumble in the Jungle.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Intr-o zi un copil vine foarte fericit acasa.
Copilul: Tati tati,azi am iesit la tabla la matematica!
Tatal: Bravo fiule,si ce ai facut?
Copilul: Am sters tabla!

› vrei mai mult
Evaluare Nationala | Bacalaureat | Subiecte Examen | Forum | Arhiva | Referate

home : Scoala : Stiri

Continuã proba oralã la limba ºi literatura românã

22 Iunie 2004
Emoțiile continuă și astăzi pentru absolvenții clasei a 12-a, intrați de ieri în focurile examenului de bacalaureat. O parte dintre ei vor susține astăzi proba orală la limba și literatura română. La bacalaureatul din acest an s-au înscris peste 170.000 de elevi de liceu, impărțiți pe aproximativ 660 de centre. Unul dintre cei care a trecut în această dimineață prin emoțiile examenului a fost și Andrei, fiul premierului Adrian Năstase.
Ora 07:30- Deja în curtea școlii încep să se strângă în grupuri elevii care nu au intrat ieri să susțină proba orală la română. Cu multe emoții, tinerii mai citesc pe ultima sută de metri câteva subiecte pe care nu le stăpânesc prea bine. Ora:08:00 - Elevii intră în sală doar cu buletinul și cu instrumentele de scris.



După aproximativ 20 de minute primii elevi ies fericiți de la examen.



Emoții pentru această primă probă a bacalaureatului a avut și fiul premierului Andrei Năstase, care a venit la liceul Jean Monnet cu puțin tinp înainte să înceapă examenul. El a reușit să obțină nota maximă și să-i facă o surpriză tatului său, a cărui zi de naștere este astăzi.



Elevii vor susține mâine proba orală la limba modernă, iar de săptămâna viitoare încep examenele scrise. Rezultatele vor fi afișate pe 5 iulie.

Cauta in stiri



Propune o stire

home : Scoala : Stiri